DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

CHP’Lİ GÖKÇE , “HALKIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

CHP’Lİ GÖKÇE , “HALKIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
18.01.2019
114
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Soner Gökçe, “Halkımızın mutluluğu için çalışacağız” dedi.

 

31 Mart yerel seçimler öncesi   çalışmalarını sürdüren CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Soner Gökçe  ve  CHP Heyeti Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan, “Siyasi geleneğimizde Mustafa Kemal Atatürk’ün çizmiş olduğu ,bizi yönlendirdiği yolda ilerliyorsunuz. Bu rotada devam eden bu çizgiyi daha da ileri götürmek isteyen toplum liderlerine ihtiyacı var. Derneğimizi ziyaret eden CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe’ye 31 Mart yerel seçimlerde başarılar diliyorum” dedi..

 

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe, çalışmaya ilk başladıkları günden itibaren toplumun değerlerine önem vereceklerini  vurguladıklarını hatırlatarak , ” Söylemlerinizden   dolayı çok mutlu olduğumuzu bilmenizi istiyorum, söylemlerinle aynı doğrultuda irademizin ,düşüncemizin olduğunu belirtiyorum. Cumhuriyet bizim ortak değerimiz. Cumhuriyetin temel değerleri bizim önceliklerimiz, çağdaş sosyal bir hukuk devletinde mutlu bir şekilde cumhuriyetimizin temel ilkelerinin  korunduğu bir yaşam istiyoruz . Bu noktada sizlerin çalışmalarını biliyoruz. Vakfın çalışmalarında da sizlere başarılar diliyorum. Biz  halkımızın mutluluğu için çalışacağız ve projeler geliştireceğiz. Bu konuda da sizlerin fikir ve düşüncelerinize önem vereceğiz ” şeklinde konuştu.

 

Gökçe, CEM Vakfının çalışmalarının Malatya açısından da son derece önemli olduğunu ifade ederek,  yakında  Malatya’da her kesimi mutlu edeceğine inandıkları projelerini Malatya kamuoyu ile paylaşacaklarınıda hatırlattı.

 

ZİYARETLER

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe ve beraberindeki CHP heyeti daha sonra Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Özcan Gözene’yi ziyaret etti.

 

 

Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene, 31 Mart yerel seçimlerinin Malatya açısından son derece önemli olduğunu ve bu  hizmet yolunda mücadele edecek herkese başarılar dilediklerini vurgulayarak ,” Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe’yi kardeşimizi tanıyoruz ben inanıyorum ki şehrimizin sorun ve sıkıntılarına hakim olan birisi,  kendisinin çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum “dedi

 

CHP Büyükşehir Adayı Gökçe ise “Sizler toplumumuzun temel taşlarısınız,  öyle bir göreviniz var ki hem  yerel yönetimlerle hem de halkala buluşmalarda denge unsurunuz sorumluğunuz ve yetkiniz sizin özeliniz.  Sizlerin fikirleriniz ve düşünceleriniz bizler için çok önemli. Birebir halkımızla iç içe yaşayan  ve o sorunları birlikte hisseden ve  çözüm noktasında adım atan, bizlerle bu fikirleri ileten sizlersiniz. Yeşiltepe ve çevreyolu alt bölgesinin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü bizim önceliğimiz olacaktır. Bu bölge imar konusunda ihmal edilmiştir. Bunu biliyoruz, bu yönde çalışmalarımız bulunmakta “dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.