Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla karşılayan Malatyalılara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla karşılayan Malatyalılara teşekkür etti.
01.06.2018
199
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla karşılayan Malatyalılara teşekkür etti.

 

 

Her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mayıs Perşembe günü Malatyalılar tarafından coşku ve sevinçle misafir edildiğini belirten Başkan Polat, bu coşkunun karşılıklı kurulan gönül bağından kaynaklandığını söyledi.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenlediği mitinge yoğun bir şekilde katılan vatandaşlara yönelik bir teşekkür mesajı yayınlayan Başkan Polat, mesajında şunları belirtti:

 

 

Birçok alanda olduğu gibi Türkiye siyasetinde de belirleyici rol oynayan Malatya’mız, 31 Mayıs Perşembe günü siyaset anlamında tarihi günlerinden birini daha yaşadı. İktidara geldiği 16 yıldan bu yana Malatyalılarla özel bir gönül bağı olan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 18. kez Malatya’mıza misafir oldular. Malatya’ya her gelişinde coşkulu bir şekilde karşılanan Sayın Cumhurbaşkanımız, bu gelişinde de hemşerilerimiz tarafından büyük bir coşku ve neşeyle karşılandı.

 

 

Halkın içerisinden gelen ve halktan birisi olan Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, Hakk’ın ve haklının yanında, haksızın ve zalimin de karşısında dik duruşuyla ülkemizde olduğu kadar dünya genelinde de gönüllere taht kurmuştur. Malatya’mıza ve ülkemize yaptığı hizmetlerle adeta ülkemize çağ atlatan Cumhurbaşkanımız, 2023 ve 2071 hedefleriyle devletimizi ve milletimizi hak ettiği yerlere kararlılıkla taşımaktadır.

 

 

Bu güne kadar Türkiye ortalamasının üzerinde bir oranla Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a destek veren Malatya’mız, bundan sonra da aynı desteğini artırarak devam ettirecektir. Mitingdeki coşkulu kalabalık, kadirşinas hemşerilerimin Türkiye sevdalısı, mazlumların umudu, dünya lideri Erdoğan’a verdiği desteğin çok açık bir göstergesidir.

 

 

İftara yakın bir saat olmasının yanı sıra yağmurlu havaya rağmen, genciyle-yaşlısıyla, kadınıyla-erkeğiyle, çoluğuyla-çocuğuyla miting alanını doldurarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a coşkulu bir şekilde destek veren, layıkıyla ev sahipliği yapan tüm hemşerilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Her zaman olduğu gibi bu defa da Malatyalılar üzerine düşeni yapmıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Malatya’ya hizmet etmeye, ülkemize katkı sunmaya devam edeceğiz.

 

 

 

 

 

  • Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Malatyalılara teşekkür etti
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.