Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Daha güçlü bir sistem ve iradeyle yolumuza devam edeceğiz”

Daha güçlü bir sistem ve iradeyle yolumuza devam edeceğiz”
30.05.2018
202
A+
A-

Daha güçlü bir sistem ve iradeyle yolumuza devam edeceğiz”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Hakan Kahtalı ile Vahit Atalan, ANESİAD tarafından verilen iftara katılarak, Tandoğan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

“Daha güçlü bir sistem ve iradeyle yolumuza devam edeceğiz”
Reklam

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Hakan Kahtalı ile Vahit Atalan, ANESİAD tarafından verilen iftara katılarak, Tandoğan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

ANESİAD’ın iftar programında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı, “24 Haziran’da bir seçim olacak. 24 Haziran’daki seçim, bu ülkenin kader seçimi. Parlamenter Sistem’den Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçmiş olduğumuz bir seçimi yaşayacağız. Daha güçlü bir sistem, daha sağlam bir irade ve daha hızlı karar alabilmeyi sağlamış olacağız” dedi.

Kahtalı ile Atalan daha sonra Tandoğan Mahallesi’nde mahallelilerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan, “Sizleri mahcup etmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımızın bize göstermiş olduğu çizgide, yolda partimize hizmet etmeye çalıştık. 81 ili dolaşıp, genç kardeşlerimize sokunduk. Kıymetli hemşerilerimizin sıkıntı, ders ve tasalarını cumhurbaşkanımıza iletip, çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı ise Tandoğan’ın AK Parti’ye her zaman sahip çıktığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durduğunu söyledi.

Kahtalı, Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ifade ederek, “AK Parti kurulduğu günden buyana Allah’a hamdolsun cumhuriyet tarihi boyunca bu ülkede yapılanların 5-10 katını 16 yıl içerisinde cumhurbaşkanımızın önderliğinde, halkımızın desteğiyle gerçekleştirdik. Biz bu ülkede huzur ve refahı tesis etmek için gayret içerisinde olacağız. 2002’de AK Parti iktidara geldiğinde nelerin yasak olduğunu, nasıl sıkıntılar yaşandığını, ülkelerin ülkemize nasıl davrandığını çok iyi biliyoruz. İmam hatiplerin önü kapalıydı. Çocuklarımızın bırakın okula gitmesini, bir yerde çalışmasına da izin vermiyorlardı. Biz kişi çıktı, ‘bunun sonu ölümde olsa, ben vatandaşımızın istediği gibi yaşayabilmesini, özgürlüklerin önünü açacağım’ dedi. Bugün hamdolsun başörtülü kardeşlerimiz her yerde çalışıyor, okullarda herhangi bir sıkıntı yok. Karşımızdaki ittifaka bir bakın; CHP, Saadet Partisi ve İP diye bir parti çıkmış bir muhalefet oluşturmuş. Diğer tarafta HDP diye bir parti var, mecliste ‘terörist PKK’nın sözcüsüyüm’ diyor. Bir tarafta da ‘bu ülkede ezanlar susmasın, bayraklar inmesin, bu topraklara bir hain eli uzanmasın’ diyen bir lider var. İnşallah biz hem güçlü bir meclis hem de güçlü bir cumhurbaşkanımızı bu ülkenin ilk başkanı yapacağız” dedi.

Kaynak :Ras Ajans

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.