Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

DARENDE’NİN 3 MAHALLESİNDE FOSEPTİK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

DARENDE’NİN 3 MAHALLESİNDE FOSEPTİK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
27.12.2018
211
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Güney İlçeler İçmesuyu Deposu, Terfi Binası ve Fosseptik Yapım İşi kapsamında Darende İlçesi Başdirek, Karaoğuz ve Ilıca ’da fosseptik inşa çalışmalarını tamamladı.

“Doğa ve İnsan Sağlığını Korumak İçin Çalışmalarımız Sürecek”

Büyükşehir süreciyle kurulan ve Malatya’nın tamamının altyapısından sorumlu olan MASKİ Genel Müdürlüğü şehir genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Merkez ve ilçelerde kanalizasyon altyapısını yenilemek için çalışmalar yapıyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu: “Güney İlçeler İçmesuyu Deposu, Terfi Binası ve Fosseptik Yapım İşi çalışmaları kapsamında Darende ilçesi Başdirek, Karaoğuz Mahallelerinde 250, Ilıca Mahallesinde 1000 kişiye hizmet verecek fosseptik çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımızla söz konusu mahallelerin kanalizasyon altyapısını güçlendirerek vatandaşlarımızın daha temiz bir çevrede yaşamalarına olanak sağladık. Hedefimiz Malatya’nın tamamının kanalizasyon altyapısını yenileyerek çevre ve insan sağlığını korumak. Çalışmalarda emeği geçen personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Karaoğuz Mahallesi Muhtarı Ömer Sağlam: “Kanalizasyon Altyapımız Güçlendi”
Karaoğuz Mahallesi Muhtarı Ömer Sağlam çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karaoğuz mahallesinde kanalizasyon vardı fakat 2 mahallemizde yoktu. Geçen sene bu mahallelerimizde eksik olan kanalizasyon altyapısı tamamlandı. Şuan da ise fosseptik çalışması gerçekleştirildi. Ben emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’a, MASKİ Genel Müdürümüz Ertan Mumcu’ya ve çalışanlara mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.