Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

DARENDE’YE 260 KİLOMETRE ALTYAPI YATIRIMI

DARENDE’YE 260 KİLOMETRE ALTYAPI YATIRIMI
05.07.2018
182
A+
A-

DARENDE’YE 260 KİLOMETRE ALTYAPI YATIRIMI


Genel Müdürümüz Ertan Mumcu, Genel Müdür Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarımız, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser’i ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Darende İlçesi’nde gerçekleştirilen yatırımlar ve Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundurlar.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser: “Her Zaman Yanınızdayız”

Genel Müdürümüz Ertan Mumcu’ya ve beraberindeki heyete teşekkür ederek sözlerine başlayan Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser: “Darende’mizin için önemli olan Gökpınar projesiyle 24 mahallemiz bu içmesuyunda faydalanacak. Çok önemli ve çok büyük bir proje. Bu birinci derecedeki kanayan yaramızdı. Hep söyledik söylemeye devam ediyoruz. İnşallah bu sorunu en kısa süre de hep beraber çözeceğiz. Sizleri aramızda görmek bizim için büyük mutluluk. Memleketimiz için büyük hizmetler yapıyorsunuz. Bundan dolayı size teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinizde her zaman yanınızdayız. Beraber çalışacağız inşallah Darende’mizin problemlerini birlikteçözeceğiz.” dedi.

 Genel Müdürümüz Ertan Mumcu: “118 Kilometrelik İçmesuyu ve Kanalizasyon Hattı İnşası Tamamlandı”

İlçe ziyaretlerine Darende’de devam eden Genel Müdürümüz Ertan Mumcu:“26 bin nüfuslu 67 mahallesi olan Darende’ye ziyarete geldik. Malatya su ve kanalizasyon idaresi olarak il genelinde geniş çaplı bir sorumluluğumuz söz konusu. Malatya merkez ve diğer 11 ilçenin tamamına hizmet götürüyoruz. Darende’ye de bu anlamda yatırımlar yapıyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Darende’nin çeşitli mahallelerinde su ve kanalizasyon anlamında yaklaşık 10 milyon liralık 118 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmasını tamamladık. Diğer taraftan Irmaklı’nın kanalizasyon altyapısını yenilemek için proje hazırladık. Çalışmalarına en kısa sürede başlayacağız. Aynı zamanda planladığımız başka yatırımlarımızda var.  Balaban, Aşağıulupınar ve Ağılbaşı Mahallesi için içmesuyu ve kanalizasyon projelerimizi hazırladık. Merkezde Günpınar Şelalesi’nden Darende’ye bağlanan bir şebeke hattıyla 6 mahallemizi kapsayan içmesuyu ve kanalizasyon projemiz bitmek üzere. Bahsettiğimiz bu çalışmalar sonucunda Darende İlçe’mize maliyeti 23 milyon TL olan 260 kilometrelik su ve kanalizasyon ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmiş olacağız. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Malatya merkez ve diğer 11 ilçenin eksiklerini ve mevcut durumunu biliyoruz. Bu geniş çaplı sorumluluk alanımızda ihtiyaç doğrultusunda Malatya’nın tamamının altyapı sorununu çözmek için özveriliyle çalışıyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.