Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanları, 2022 Aydınlık Günlerinin Geldiği Bir Yıl Olur

DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanları,  2022 Aydınlık Günlerinin Geldiği Bir Yıl Olur
02.01.2022
232
A+
A-

DEVA Partisi’nden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret
DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanları Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Ederek Parti Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdiler.

DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanları Yaptıkları Açıklamada , Bu Ülke ve Bu Millet Bugünleri Hak Etmiyor. 2022 Yılı Başta Malatya’nın Olmak Üzere Türkiye’nin Kaderinin ve Aydınlık Günlerinin Geldiği Bir Yıl Olur.

Ziyaret Programına  Malatya DEVA Partisi  Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Mahmut Nurlan, Battalgazi İlçe Başkanı Mustafa Sönmez, Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş, Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Kuluncak İlçe Başkanı Hakkı Nacar,  Kale İlçe Başkanı Basri Şener, Akçadağ İlçe Başkanı Mehmet Küçük, İl Ve İlçe Yöneticileri katıldı.

Ziyarette bulunan İlçe Başkanlar adına konuşun  DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Mahmut Nurlan,
Bizler DEVA Partisi  mensupları olarak ortak  hareket edip güçlü  birliktelik  içerisinde  hareket ediyoruz İl Yönetimimiz ve İlçe Teşkilatlarımız  arasında  güçlü  bir  bağ  bulunmaktadır. Bu  birlikteliğimizi halkımızlada  bir  olup  önce  kendi  ilçelerimizide sonra  Malatya’mızda ve en sonunda 81 ilde güçlü  bir Türkiye  olarak birleştirerek  bü toprağın  insanlarına DEVA olmak  için adımlar atacağız.

Başkan Nurlan, Siz  değerli Anadolu Basın Birliği Yönetimi ve Üyeleri  her  zaman bizlerin yanında  tarafsız , objektif bir  şekilde durdunuz.Bu  vesile  şahsım tüm İlçe başkanlarım ve İl teşkilatım adına bizleri kabul eden Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve  Yönetim kurulundaki arkadaşlara Şahsım ve tüm arkadaşlarım adına  teşekkür ediyor Bu ziyaret vesilesi ile  başta sizler  olmak  üzere öünümüzdeki günlerde  kutlayacağımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüde ayrıca Kutluyoruz dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bizler mesleğimiz icabı tüm  siyasi  partilere  STK’lara eşit  mesafedeyiz. Her biri  bizler için  kıymetlidir. Elimizden  geldiği kadar tüm  arkadaşlarımızla  Malatya’mızda  objektif, tarafsız ve bağımsız  bir  şekilde  mücadele etmeye sizlerin sesi olmaya  çalışıyoruz. Bende şahsım  ve yönetim kurulum adına  bu  nazik  ziyaretinizden dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.