DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Deva Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya Oldu

Deva Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya Oldu
28.09.2020
889
A+
A-

Deva Partisi Pütürge İlçe Teşkilatı İbrahim Yalçınkaya Başkanlığında ilk ilçe kongresini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi

DEVA Partisi Malatya Kongreleri devam ediyor. 

Deva Partisi Pütürge Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen İbrahim YALÇINKAYA tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Deva Partisi Pütürge İlçe Başkanlığı ilgili mevzuatlar gereği ilk kongresini gerçekleştirdi.

Pütürge İlçesinde gerçekleştirilen kongreye Deva Partisi Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim GEZER, Malatya Kurucu İl Başkanı Onur GÜNEŞ, Yeşilyurt İlçe Başkanı Mahmut NURLAN, Battalgazi İlçe Başkanı Göksel ATLI  ve il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeşilyurt Kurucu İlçe Başkanı İbrahim YALÇINKAYA’nın açılış konuşmasıyla başlayan kongrede, açılış konuşmasını müteakiben divanın oluşturulmasına geçildi. Yapılan oylamada Kongre Divan Başkanlığına Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim GEZER, divan üyeliklerine ise Furkan LÜLECİ ,Belkıs POLAT , Abdulvahap AKBULUT  Ve Eda GÜLTEKİN seçildiler.

Prof. Dr. İbrahim GEZER’in başkanlığını yaptığı genel kurulda  Söz alan il başkanı Onur GÜNEŞ partinin teşkilatlanması hakkında bilgiler verdi. DEVA Partisi olarak, Türkiye’nin yüzyüze kaldığı sorunları partimizin Özgürlük Adalet ve Eşitlik anlayışı çerçevesinde çözmeyi hedeflemekteyiz.

Demokrasi ve hukuk temel önceliklerimizden olacaktır. Demokrasi, söylemesi kolay ancak gerçekleştirilmesi de bir o kadar zor bir olgudur. Demokrasi, sadece genel ve yerel seçimlere indirgenecek bir olgu değildir. Demokrasi bir tutum, bir zihniyet, bir yönetim kültürünün adıdır. Demokrasi, en tepe noktadan en küçük kademedeki yönetim süreçlerini kapsar. Günümüz dünyasında demokrasi katılımcılığı esas alır. Yani, yönetime ilişkin bir karar verileceğinde bu kararın dar bir grup tarafından alınmasını değil, o karardan etkilenecek bütün tarafların katılımını esas alır. Onun içindir ki katılımcılık DEVA Partisi’nin temel ilkelerinden biridir dedi. Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’ın kongre için gönderdiği mesajın okunmasıyla devam etti.

Daha sonra ilçe yönetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan seçimde  İbrahim YALÇINKAYA tarafından önerilen ve 10 asıl 5 yedek üyeden oluşan liste seçildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.