Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Deva Partisi’nden ABYB’ye ziyaret

Deva Partisi’nden ABYB’ye ziyaret
04.12.2020
1.898
A+
A-

 

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve yönetimi Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımları ile İl Kongresini gerçekleştirdiklerini dile getiren İl Başkanı Güneş, “ Deva Partisine Malatya’da büyük bir teveccüh var. Bu teveccüh ve güven karşısında Vatandaşlarımıza mahcup olmamak adına var gücümüz ile çalışmalara başladık. Pandemi süreci olması sebebiyle, kurallara uyarak ziyaretlerimize mümkün mertebe tüm yönetim kurulumuz ile kurallara riayet ederek katılıyoruz. İlk ziyaretlerimizi basın mensubu arkadaşlarımıza gerçekleştiriyoruz.İl Başkanlığına geldiğimizde sorunların en büyüğü kıt bütçe ile objektif tarafsız haberler yapan basın mensubu arkadaşlarımızın olduğuna şahit olduk. Deva Partisi olarak basın emekçilerimizin yanlarında olduğumuzu hatırlatmak isteriz. Malatya’da çıktığımız bu yolda emekçi basın mensubu arkadaşlarımızın da yanımızda olacaklarına inanıyorum. Anadolu Basın Yayın Birliğindeki arkadaşların çoğunu yakinen tanıyorum. Objektif, tarafsız haberler ile uzun zamandır sizlere şahitlik ediyorum” dedi.

Deva Partisi olarak Malatya’nın devası olacaklarını açıklayan Başkan Güneş, “İllerdeki kongre sürecimizi tamamladıktan sonra, ciddi anlamda çalışmalar yaparak Türkiye’nin sorunlarını vatandaşlarımıza bire bir anlatarak iktidara gideceğiz. Bizleri Anadolu Basın Yayın Birliği Başkanı Filiz Yavuzkurt nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Şeffaf, objektif ve tarafsız haberciliğiniz ile siyasi parti ayırtmaksızın bizlere de destek olacağınıza eminim” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “ Malatya’ya yeni bir nefes, yeni bir yüz olacaksınız. Öncelikle sizi ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarınıza görevlerinizde başarılar diliyorum. Biz şube başkanlığı olarak tüm siyasi partilere aynı çerçevede yaklaştığımız belirtmek isteriz. Tüm çalışmalarınızı yayın organlarımızla okuyucularımız ile buluşturacağımızdan şüpheniz olmasın. “dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.