Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

DİLEK VE KADIÇAYIRI MAHALLELERİNE YENİ KANALİZASYON ALTYAPISI

DİLEK VE KADIÇAYIRI MAHALLELERİNE YENİ KANALİZASYON ALTYAPISI
20.12.2018
132
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon yapım işi kapsamında Dilek ve Kadıçayır mahallelerinde gerçekleştirdiği toplam 7 bin 700 metre uzunluğundaki kanalizasyon hattı ve bir adet 250 kişilik fosseptik inşa çalışmalarını tamamladı.

“1,3 Milyon TL Maliyetinde 7 bin 700 metrelik yeni kanalizasyon altyapısı tamamlandı”

Şehrin genelinde olduğu gibi Dilek ve Kadıçayır mahallelerinde de önemli çalışmalar gerçekleştiren MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kanalizasyon hattı çalışmaları kapsamında Malatya merkez mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “12.500 kilometrekarelik alana sahip Malatya’mızın nüfusu her geçen gün artmakta. Hayat standartları yükseliyor. Temiz bir çevre ve doğanın korunması için kanalizasyon altyapısına yönelik yaptığımız yatırımlar hayati önem teşkil etmekte. Muhtelif mahalleler kanalizasyon hattı yatırımlarımız kapsamında Dilek ve Kadıçayır mahallelerinde 1,3 Milyon TL maliyetinde toplam 7 bin 700 metre uzunluğundaki yeni kanalizasyon hattı ve bir adet 250 kişilik fosseptik ile birlikte 208 adet muayene ve parsel bacası inşa çalışmalarımızı tamamladık. Hedefimiz kanalizasyon şebekesini yenileyerek gelecek nesillerimizin daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlamak. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.