Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

DOĞANŞEHİR BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

DOĞANŞEHİR BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK
06.06.2018
191
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi ilçede üst yapı çalışmalarına başladı

 

 

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir’de değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

 

 

Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan ve her geçen gün büyüyen Doğanşehir’in ihtiyaçlarının karşılanması için kısa, orta ve uzun vade de planlanan projeler, Büyükşehir Belediyesi ile bir bir hayata geçiriliyor.

 

 

Doğanşehir Belediyesiyle ortaklaşa hizmetler üreten Büyükşehir Belediyesi, altyapısı baştan aşağı yenilenen ilçede üstyapı çalışmalarına başladı. İlçe merkezindeki bütün cadde ve sokakları Doğanşehir’e yakışır bir hale getirmeyi arzulayan Büyükşehir Belediyesi, caddelerde kaldırım, yol, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapacak.

 

 

Doğanşehir halkı: Doğanşehir’de bu tabloyu oluşturan herkese teşekkür ediyoruz

 

 

 

Yapılan çevre düzenleme çalışmalarını değerlendiren Doğanşehirliler, Malatya Büyükşehir Belediyesinin, Malatya’nın her noktasında güzel işler yaptığını söylediler. Doğanşehir’in en uç noktasına kadar hizmetin gittiğini vurgulayan vatandaşlar, “Kırsal birçok mahallemizin yolları asfaltlandı. Yine birçok mahallemizin çevre düzenlemesi yapıldı. İlçe merkezimizin altyapısı baştan aşağı yapıldı. Köprüler yapılıp, taş duvarlar örüldü. Doğalgaz geldi. Şimdi caddelerimiz ve sokaklarımız yapılıyor. Bu tablonun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

 

 

Polat: Doğanşehir farklı bir görünüme kavuşacak

 

 

 

Doğanşehir’e güzellik katacak proje çalışmalarına start verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya’nın her ilçesinde düzenleme çalışmaları yapacaklarını söyledi.

 

 

Altyapısı biten Doğanşehir’de çalışmaya başladıklarını ifade eden Başkan Polat, “Suyu berrak, yeşili bol Doğanşehir’in güzel insanlarına hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Tek amacımız Doğanşehirimizin cadde ve sokaklarını pırıl pırıl bir hale getirmek. Bunu tek başımıza yapmıyoruz. Doğanşehir Belediyemizle el ele verdik. Hizmetin kalitesini artırdık. Bu yıl içerisinde Doğanşehirimiz farklı bir görünüme kavuşacak. Bu çalışmaların yapılmasında bize sabır gösteren Doğanşehirlilere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

  • DOĞANŞEHİR BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.