DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ebru Yaşar’dan Çevik Kuvvete Sürpriz Ziyaret

Ebru Yaşar’dan Çevik Kuvvete Sürpriz Ziyaret
05.06.2018
191
A+
A-

Ebru Yaşar’dan Çevik Kuvvete Sürpriz Ziyaret

Şarkıları ile yüz binleri peşinden sürükleyen başarılı sanatçı Ebru Yaşar, Ramazan ayında dur durak bilmeden gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Ebru Yaşar’dan Çevik Kuvvete Sürpriz Ziyaret
Reklam

EBRU YAŞAR İFTARINI ÇEVİK KUVVETLE BİRLİKTE YAPTI

BU SOFRADAKİ EKMEK VATANA MİNNET DUYGUSUYLA YOĞRULMUŞTUR

Şarkıları ile yüz binleri peşinden sürükleyen başarılı sanatçı Ebru Yaşar, Ramazan ayında dur durak bilmeden gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz akşam sürpriz bir ziyaret ile emniyet teşkilatının göz bebeği çevik kuvvet polisleri ve şehit aileleri ile iftarda buluşan Ebru Yaşar, polislerle birlikte orucunu açtı. Çevik kuvvet polisleri ile birlikte aynı sofrayı paylaşan Yaşar, ”Burada içtiğiniz çorbanın, yediğiniz aşın tadını hiç bir yerde bulamazsınız. Bu sofradaki bir dilim kuru ekmek bile vatana minnet duygusuyla yoğrulmuştur. Her zaman söylüyorum… Benim için asker ve polisler her zaman imtiyazlıdır. Onlara çok şey borçluyuz. Bir nebze de olsa gönüllerini hoş edip, yüzlerini güldürebiliyorsak ne mutlu bize.” dedi.

İftar öncesi Kuran-Kerim Tilaveti ile başlayan, okunan ezan ve edilen duaların ardından birlikte yenen yemekle devam eden buluşma, çekilen hatıra fotoğrafları ile devam etti. Çevik kuvvet polisleri ile tek tek hatıra fotoğraf çektiren başarılı sanatçı, hiç bir isteği geri çevirmedi.

Fotoğraf çekiminin ardından soluğu şehit yakınlarının yanında alan Ebru Yaşar, şehitlerimizin anıları ile duygu dolu anların yaşandığı sohbette bir ara göz yaşlarına hakim olamadı. ”Önce evlatlarınız bu vatana emanetti, şimdi sizler bize emanetsiniz. Ne zaman nereye isterseniz gelirim. Gönlünüz müsterih olsun. Beni de bir kızınız kabul edin. Sizler bize kahramanlarımızın emanetlerisiniz” sözleri ile kalplerdeki yerini bir kez daha yüceltmiş oldu.

Gecenin sonunda Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muharrem Yazgan ve Eşi tarafından teşekkürlerle uğurlanan Ebru Yaşar, bu ziyaretleri ve buluşmaları sıklaştırmak için elinden geleni yapacağının da sözünü verdi.

Ras Ajans

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.