Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ekici ”Bu Hizmet Yarışında Bende Varım”

Ekici ”Bu Hizmet Yarışında Bende Varım”
05.06.2018
191
A+
A-

Malatya milletvekili aday Ekici ”Bu Hizmet Yarışında Bende Varım” diyerek çalışmalarını anlattı

 

Malatya 24 Haziran 2018 yılının yapılacak olan seçimlerde aday olduğunu söyleyerek, “Bu hizmet yarışında esnafımızı en iyi şekilde temsil etmek için bu göreve talip olduğumu kamuoyuna sizin gibi değerli vatandaşlarımıza duyurup tanışmak için güçümüzün yettiği kadar esnafımızı vatandalarımızı halkımızın yanında olmaya devam edeceğim Rabbim bizlere bu görevi nasip ederse genç, dinamik, bilgili ve donanımlı bir kadro ile hizmet yarışında olacağız” dedi.
ve yenilikleri yapmak üzere çalışma ekibini hazırladıklarını belirten Malatya esnafımızın daha iyi hizmet edebilmek için bu göreve talip oldum. Bizimle birlikte hareket eden tüm gönül dostlarımla yaptığım istişareler neticesinde esnafımız ve şehrimiz için çok güzel projelerimiz ortaya çıktı. İlerleyen zamanlarda plan ve projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntı ve sorunlarına çözümler üreten bir yönetim için siz değerli esnaflarımızın desteğini bekliyoruz. Eli sıkılmadık, hatırı sorulmadık, kapısı çalınmadık esnafımız ve vatandaşımız kalmayacak kalmayacak. Esnaflar arası eşitlik ilkesi öncelikli hedefimiz olacaktır.Sivil toplum kuruluşları şehrimizin hareket mekanizmasıdır.Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişareler ederek il ve ilçe esnafımızı bulunduğu yerden daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz.Çıkmış olduğumuz bu hizmet yarışında ilkeli ve dürüst bir seçim olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunar, esnafımıza bereketli kazançlar dilerim ifadelerini kullandı Malatya MHP milletvekili aday adayı Ekici esnafın ve vatandaşların yanındayım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.