DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ekinci: “Ben 23 kuşak Malatyalıyım

Ekinci: “Ben 23 kuşak Malatyalıyım
15.02.2019
155
A+
A-

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, kendisinin Adıyamanlı olduğu iddialarına değinerek, “Bu iddialar komik ve asılsızdır. Ben 1963 Malatya doğumluyum. Ailem 23 kuşak Malatyalıdır” dedi.

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak, İYİ Parti Battalgazi Belediye  Başkan Adayı Ali Ekinci’yi seçim bürosunda ziyaret etti.

Hem Yeşilyurt hem Battalgazi daha iyi olacak diyen Cem Parlak, “ Cadde cadde ,sokak sokak geziyoruz, halkın sorunlarını bizzat dinleyip notlar alıyoruz.  Halkın belediye yönetimleri ile ilgili ciddi sıkıntıları var” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Ekinci ise, Battalgazi’ye bağlı tüm mahallelerde de halkın mevcut belediyecilik hizmetlerinden memnun olmadığını ifade etti.

Kendisinin Adıyamanlı olduğu iddialarına değinen Ekinci, bu iddiaların komik ve asılsız olduğunu belirterek, “Ben 1963 Malatya doğumluyum. Ailem 23 kuşak Malatyalıdır. Yani 23. dedeme kadar sizlere isim isim tek tek sayarım. Bu yaklaşık 600-700 yıllık tarih demek. Hala Battalgazi’de dedemin dedelerine kadar ev kalıntıları var. Adıyamanlılar diye ırkçı bir söylem ile bizi ötekileştirmeye çalışanlar acaba kaçıncı dedelerine kadar biliyorlar? Velev ki Adıyamanlıyım bu suç mudur, bu nasıl ırkçı bir söylemdir? Açığımızı bulamayıp Adıyamanlı olmamamıza rağmen sanki Adıyamanlılık suçmuş gibi bizi buradan vurmaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.