Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ekinci: “Esnafımızın sesi olacağız”

Ekinci: “Esnafımızın sesi olacağız”
25.02.2019
103
A+
A-

 

Millet İttifakı Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Niyazi Mısri caddesi üzerinde kurulan Pazar esnafını ziyaret etti. Burada konuşan Ekinci, vatandaşımızın sıkıntısı feryadı kulak ardı edilmemelidir ifadesinde bulundu.

Millet İttifakı Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, “Bugün saha arkadaşlarımız ile beraber Pazar pazarını ziyaret ettik. Hal hatırını sorduğumuz tüm esnafımızın derdini sıkıntısını ve bir de kendilerine müşteri olarak gelen insanların feryadını figanını hep beraber dinleyip şahit olduk” dedi.

Şu anda pazarda bu saatte alışveriş yapan fazla kişi göremedik diyen Ekinci, “Vatandaşımızın da sıkıntısı feryadı kulak arkası edilmemelidir. Bizim sahada gördüğümüz kadarı ile diğer esnaflar gibi Pazar esnafı da durumu sıkıntılı… Gelen müşteri tamamen transit geçiyor. Şu derdin, sıkıntının, krizin gerçekten memlekete, topluma verdiği bir zarar vardır. Vatandaşımız bunu en kısa zamanda atlatır. Ama durum ne yazık ki onu da göstermiyor. Ben vatandaşa kolaylıklar diliyorum. Şu esnafın da inşallah sesi olacağız” diyerek konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.