DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜN’DEN BASIN AÇIKLAMASI

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜN’DEN BASIN AÇIKLAMASI
17.02.2020
172
A+
A-

BASIN AÇIKLAMASI

 

(1)

06.01.2020 günü Malatya Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleşen çay ocağı ihalesinde şüpheli V. Ö. isimli şahsın tanımadıkları kalabalık bir grup ile birlikte ihale bölgesine gelerek kendilerine ihaleye gireceklerini söylediklerini 8 bin Türk Lirası vermeleri akabinde ihaleye girmeyeceklerini söylemek suretiyle müşteki şahıslardan bu parayı aldıkları ancak farklı tarihlerde işyerine gelerek 2 bin lira ve 4 bin lira daha para aldıkları sürekli telefon ile ve yüz yüze tehdit etmeleri sonrasında V.Ö. isimli şahsın açık kimlik bilgilerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanmış.

 

Şüpheli şahıs Yeşiltepe mahallesi ardiyeciler sitesinda yakalanmıştır. Şahsın Mala Zarar Verme ve Tehdit suçlarından aranma kaydı olduğu anlaşılmıştır.

 

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli Mahkemece TUTUKLANMIŞTIR.

 

(2)

13.02.2020 günü Çamurlu Mahallesinde bulunan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinde meydana gelen 1 adet cep telefonu, 1 adet kol saati, 1 adet gümüş alyans yüzük çalınması olayı ile ilgili;

 

Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın Suça Sürüklenen Çocuk olduğu tespit edilerek 15.02.2020 günü yakalanmış ve Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Çalınan malzemeleri satın aldığı tespit edilen şahıs suç eşyaları ile birlikte yakalanarak hakkında Suç eşyasını satın almaktan işlem yapılmış, Elde edilen malzemeler sahibine teslim edilmiştir.

 

(3)

15/02/2020 günü saat 14.00 sıralarında Motosikletli Polis Timler Büro Amirliğine bağlı Yaya Devriyeler olarak yapılan çalışmalarda; Adana İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce Kayıp Şahıs olarak Aranan yaşı küçük çocuk, ailesine teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

 

 

 

 

(4)

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan çalışmalarda;

16.02.2020 günü saat:20.30 sıralarında sorumluluk bölgemizde bulunan bir adreste FUHUŞ yapıldığı tespit edilmiş, (2) şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli adli işlem yapılarak 4000 TL idari para cezası yazılmıştır. Bahse konu ikametin mühürlenmesi için ilgili kurumlarla gerekli yazışmalar yapılmıştır.

 

Çeşitli suçlardan aranma kaydı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan (4) şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiş, (3) adet ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir.

 

 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.