Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Emniyet Müdürü Dağdeviren Şehit Annesini Yalnız Bırakmadı

30.12.2019
138
A+
A-

 

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Şehit annesini unutmadı ve anlamlı bir ziyarette bulundu.
Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, hastanede tedavi gören şehit annesini yalnız bırakmadı ve ziyarette bulundu. Bu ziyaret şehit annesi ve babasını hayli duygulandırdı.

Şehit Polis Serdar Selçuk’un annesi Gülseren Selçuk rahatsızlanınca, eşi ve aynı zaman da EMŞAV Vakfı Başkanı Sıddık Selçuk tarafından hastaneye kaldırıldı.

Şehit annesi Gülseren Selçuk’un sağlık durumu iyiye gidiyor.
Kısa bir zaman içerisinden Malatya İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan Dağdeviren, Malatyalıların sevgisini kazandı ve kazanmaya devam ediyor. Malatya’da yaşayan tüm kesimlerden Emniyet Müdürü Dağdeviren’in çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek kendilerine teşekkürlerde bulundular.

Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Şehit Polis Memuru Serdar Selçuk’un babası Sıddık Selçuk ve hasta olan annesi Gülseren Selçuk’u hastanede ziyaret etti. Ziyarette Moral aşılayıp arzu ve istekleri olup olmadığını sordu. Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Bizler her zaman şehit ve gazilerimize sahip çıktık ve bundan sonrada Şehitlerimize ve gazilerimize sahip çıkacağız. Vatanı ve Milleti için şehit olmuşlardır ve bizlerde şehitlerimize ve alilerine sahip çıkmalıyız dedi.

Şehit Polis Memuru Serdar Selçuk’un Annesi rahatsızlanarak hastaneye getirmişlerdir ve bizlerde bu gün ziyaretine geldik ve kendilerine geçmiş olsun ziyaretinden bulunduk dedi ve şükürler olsun durumlarının iyi olduğunu gördük.

Şehit annesi Gülseren Selçuk ve eşi Sıddık Selçuk “Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdeviren Bey bizleri hastanede ziyaret etmişlerdir kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Şehit Polis Memuru Serdar Selçuk’un Babası Sıddık Selçuk, Malatya Emniyet Müdürü Sayın Ercan Dağdeviren Bey kısa biz süre içerisinden Malatya’da göreve başladığı günden bugüne kadar ve yaptıkları başarılı çalışmaları nedeniyle Malatyalıların sevgisini kazanmıştır ve kendilerine başarılar diliyoruz. Emniyet Müdürümüze, tüm ekibine ve yine polis camiasına başarılar diliyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.