Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ
29.11.2018
127
A+
A-

Engelli Araç Tamir Atölyesini ziyaret eden Başkan Polat,

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve şube müdürleri ile birlikte Kernek Külliyesi altında hizmet vermeye başlayan Engelli Araç Tamir Atölyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Malatyamızı engelsiz bir şehir yapmak için çalışıyoruz

Başkan Polat, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kernek Külliyesi altında hayata geçirilen engelli araçlarının bakım ve tamir atölyesi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Malatyamızı engelsiz bir şehir olması için çalışmalar yürütmekteyiz. Engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve hayata tutunmalarına yardımcı olmak için bizler de elimizden gelen destek ve yardımı vermenin gayreti içerisindeyiz.

Büyükşehir Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her anında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde 40 adet engelli aracını kardeşlerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimizin en büyük sorunlarından biri de kullanmış oldukları engelli araçlarının bakım ve tamirleriydi. Engelli kardeşlerimiz bu konuda oldukça problem yaşıyorlardı. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin araçlarının bakım ve tamiri ile ilgili olarak çalışmalar yapıyorduk. Bugün ise Engelli Araç Tamir Atölyesi ile engelli kardeşlerimizin yaşamış olduğu sıkıntı ve sorunları ortadan kaldırmış olacağız. Atölyemizin engelli kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Polat Kernek Külliyesi altında incelemelerde bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kadın Kültür ve Spor Merkezi ile Engelli Koordinasyon Merkezindeki atölye ve kurslarda eğitim gören kursiyerleri ziyaret ederek yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kursiyerlerden Başkan Polat’a teşekkür

Kursiyerler, “Büyükşehir Belediyesi’ne böyle bir mekanı hazırlayarak bizlerin hizmetine verdikleri için teşekkür ediyoruz. Atölyelerde ve kurslarda hem meslek sahibi oluyoruz hem de boş vakitlerimizi değerlendiriyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.