DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

ESKİMALATYA MERKEZ TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK YENİ YOLDA SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI

ESKİMALATYA MERKEZ TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK YENİ YOLDA SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI
12.09.2018
154
A+
A-


Battalgazi Belediyesi tarafından Turgut Özal Caddesi ile Kırkgöz Caddesi’ni birbirine bağlayan ve yeni açılan bağlantı yolunda sıcak asfalt serimi yapıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, asfaltı yapılan yolun trafiğe açılması ile birlikte Eskimalatya’nın merkez trafiğinin büyük oranda rahatlayacağını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş, Latif Okyay, Alacakapı Mahalle Muhtarı Nafız Sayın ve bazı birim müdürleri ile birlikte Turgut Özal Caddesi ile Kırkgöz Caddesi’ni birbirine bağlayan ve yeni açılan bağlantı yolunda yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Burada açıklamada bulunan Başkan Gürkan, yeni açılan ve sıcak asfalt çalışmasının yapıldığı yolun Eskimalatya merkez trafiğini büyük oranda rahatlatacağını belirterek, “Battalgazi’nin her noktasında Battalgazi Belediyesi’ne ait birimler çalışmalarını sürdürmektedir. Fen İşleri Müdürlüğümüz Eskimalatya’da çevre yolunun açılması noktasında geçtiğimiz ay içerisinde başlanılan çevreyolu bugün tamamlanmış, açılmış ve asfaltlanma aşamasına gelinmiştir. 1200 metrelik bir alanda bu çalışmalar yapıldı. Eski Battalgazi’nin trafiğinin yoğun olması hasabiyle özellikle Baskil feribotu ve bu bölgedeki köylerden gelen araçlar, trafik sıkışlığı nedeniyle sıkıntıya giriyordu. Bu yolun açılması ile birlikte özellikle bu bölgeden gelenler, ilçenin merkezine uğramayacaklar. Bu çevre yolunu kullanarak ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamadan varacakları yere hem temiz, hem tertipli, düzenli olması açısından ve de kazalar açısından daha kısa zamanda, daha güvenli gitme konusunda önemli bir hizmetin gerçekleştiğini düşünüyorum. Bu hizmetin başta Battalgazi halkımıza ve bu yoldan yararlanacak hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradaki çalışmaların hemen akabinde de şeritleme ve bordür çalışmaları gerçekleştirilecek. Aynı zamanda ilçe merkezinin trafiğinin yoğunluğunu da büyük bir miktarını azaltacak. Hem oradaki esnaflarımızın rahatlaması, hem trafiğin rahatlaması açısından, hem de trafiğin güvenli bir hale gelmesi açısından önemli bir görevi ifa edecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.