Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Euro Genç Tv ‘Den Bölge Ve Malatya Temsilciliğine Atama

Euro Genç Tv ‘Den Bölge Ve Malatya Temsilciliğine Atama
05.01.2021
1.355
A+
A-

 

İngiltere’de yayın yapan tek Türk televizyonu EURO GENÇ TV’nin Doğu Anadolu Bölgesi ve Malatya Temsilciliğine Gazeteci -Yazar Filiz Yavuzkurt ve Spor yazarı Said Yalçın atandı.

Türkiye’deki ikinci temsilciğini Malatya da açan EURO GENÇ TV Yönetim Kurulu Başkanı Alp Ermiya, Türkiye’de ki yapılanmalarını sürdüreceklerini belirtti. Malatya’nın her anlamda kalkınmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Ermiya , İngiltere’de Pazar oluşturmak , bölgede yaşayan Türklere Malatya’nın tanıtımını yapmak ve Malatyalı hemşehrilerimizle buluşturmak için ‘’HEDEF İNGİLTERE’’projesini başlattık. Proje kapsamında Malatya ile ilgili yerel yönetimler bünyesinde yapılan çalışma ve hizmetler, Kültür ve sanat etkinlikleri, el emeği göz nuru çalışmalara yer verilerek memleket hasreti çeken gurbetçilerimizle buluşturma amacındayız. İngiltere’de en çok izlenen TV kanallarından olan EURO GENÇ TV olarak başlatmış olduğumuz proje ile yapmış olduğumuz programlarda İngiliz firmalarının Proje kapsamında ki İllere ilgilerinin arttığını gözlemlediklerini vurguladı.

EURO GENÇ TV adına yönetmelik ve yayın politikaları doğrultusunda tam yetki verilen Filiz Yavuzkurt aynı zamanda Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı ve Önce Vatan Gazetesi Malatya temsilcisi, Said Yalçın ise Başkan yardımcısı ve spor yazarı olarak aktif görevlerine devam etmektedirler. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.