Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Gaziosmanpaşa’daki Malatyalılarla İftar Yemeğinde Buluştu

Gaziosmanpaşa’daki Malatyalılarla İftar Yemeğinde Buluştu
01.06.2018
193
A+
A-

Gaziosmanpaşa’daki Malatyalılarla İftar Yemeğinde Buluştu

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçedeki Malatyalı hemşehrileri iftar sofrasında buluşturdu. Programa, İstanbul Milletvekili Serap Yaşar ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı.

Ramazan coşkusunun dolu dolu yaşandığı Gaziosmanpaşa’da hemşehri dernekleriyle birlikte düzenlenen iftar buluşmaları her yöreden hemşehrilerin katılımıyla devam ediyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren Malatya il ve ilçe derneklerinin iş birliğiyle bir iftar programı düzenlendi. İlçede yaşayan Malatyalıların aynı sofrada buluştuğu programa İstanbul Milletvekili Serap Yaşar ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”

Tasavvuf Musiki Grubu’nun ilahi dinletisiyle başlayan gece, Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. İftar öncesi bir selamlama konuşması gerçekleştiren ve Malatyalılara hitap eden Başkan Usta, “Bu zamana kadar ülkenin değerleri, vatanın bütünlüğü, milletin gücü neredeyse sizler de oradaydınız. Sizlere söylenecek en güzel şey; yolunuza devam. Doğru bildiğiniz yolda mücadeleye devam. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Ramazanınızı tebrik ediyor, organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Gaziosmanpaşa’daki hemşehrileriyle ve aileleriyle birlikte iftar açmanın sevincini yaşayan Malatyalılar da, Başkan Usta’ya memnuniyetlerini belirtti.

Alikanlar Derneği Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri iftar sofrasına tam kadro katıldılar.

Alikanlılar Derneği Kurucu Başkanı Aziz Altunay, Başkan Yardımcısı Abuzer Altun ve üyelerle birlikte katıldılar.

Kurucu Başkan Altunay  Dernek adına bir açıklama yaparak Malatyalıların aynı sofrada buluşturduğu için Başkan Usta’ya teşekkür ettiler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.