Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1575 Sözleşmeli Personel Alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1575 Sözleşmeli Personel Alacak
04.01.2022
106
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1575 Sözleşmeli Personel Alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı 923 Spor Uzmanı, Gençlik Çalışanı, Psikolog ve 652 Yurt Yönetim Personeli Olmak Üzere Toplam 1575 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacağını Duyurdu.

Adaylar başvurularını online olarak 24-28 Ocak 2022 itibarıyla e-Devlet şifreleri üzerinden yapabilecekler.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2020 yılı KPSS B grubu KPSS P3 puan sırası esas alınarak 923 Spor Uzmanı, Gençlik Çalışanı, Psikolog ve 652 yurt yönetim personeli istihdam edilecek.

GSB personel alımı kontenjanları
2022 yılı itibarıyla GSB personel atama kontenjanları şu şekilde olacak:

373 spor uzmanı alımı,
50 psikolog alımı,
500 gençlik çalışanı alımı,

652 yurt yönetim personeli alımı olmak üzere bin 575 yeni atama başvuruları için Bakan Kasapoğlu’ndan beklenen duyuru geldi.
Bakan Kasapoğlu GSB bünyesinde 500 yurt yönetim personeli alımı, 4 bin 346 işçi ile 25 gençlik ve spor uzmanı yardımcısı alımı gerçekleştirildiğini belirtti. Öte yandan millilik kapsamında 250 antrenör alımı ile KPSS ile de 1000 antrenör alımı için sürecin sonuçlanmak üzere olduğunu ifade ederek yeni atamalar için de başvuru tarihlerini açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1575 Personel Alımı Başvuru Tarihleri
Adaylar başvurularını online olarak 24-28 Ocak 2022 itibarıyla e-Devlet şifreleri üzerinden yapabilecekler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru mezuniyet şartları
373 Spor uzmanı alımı için en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerinden mezun olmak,

500 Gençlik çalışanı alımı için en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerinden mezun olmak, Ek olarak 5. grup için bakanlıkça verilen gençlik liderliği sertifikasına sahip olmak,

50 Psikolog alımı için en az lisans düzeyinde eğitim veren psikoloji bölümlerinden mezun olmak,

652 Yurt yönetim personeli alımı için en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerinden mezun olmak şartı var.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını e-Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda yapacak.

Spor Uzmanı, Gençlik Çalışanı, Psikolog kadroları için işe alım şartları, başvuru tarihleri ve diğer bilgileri görüntülemek için tıklayınız.

Yurt Yönetim Personeli kadrosu için işe alım şartları, başvuru tarihleri ve diğer bilgileri görüntülemek için tıklayınız.

KAYNAK – ilan.gov.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.