Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Genel Başkan Budan,’ ‘Eğitim talimatla değil, motivasyonla olur”

Genel Başkan Budan,’ ‘Eğitim talimatla değil, motivasyonla olur”
02.09.2021
232
A+
A-

Himyaç-Der Genel Başkanı Ayşe Ece Budan ,İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’a destek ziyareti gerçekleştirdi.

PAYLAŞ

    Malatya’da ,çalışan Müdürleri görevden alma gayreti içerisinde olanların yeniden harekete geçmesi ve  İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’a karşı yapılan karalama kampanyası üzerine Himyaç-Der Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Kanbay’a destek ziyaretinde bulundu.
Genel Başkan Budan, ‘’Muhtemelen birtakım  oluşumların düzenini bozduğu için hedef haline gelen İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın sonuna kadar destekçisiyiz’’ şeklinde ki ifadesinin ardından ’’Milli Eğitim Müdürleri, Bakanlığın eğitim politikaları ve stratejik planlarını, mevzuat ve programlar doğrultusunda yönetmek, yönlendirmek, denetlemek ve koordine ederek etkin ve verimli bir şekilde yerine getirmek ile görevli ve sorumludurlar’’ dedi..
Budan,‘’Battal KANBAY’ın  eğitim öğretim faaliyetlerinin uzaktan yapıldığı Pandemi  döneminde göstermiş olduğu başarı aşikardır ve görevde bulunduğu bu  kısa dönemde bazılarının hedefinde olmasını şaşkınlıkla izliyoruz. Geçmişte Stk ve sendikaların Milli Eğitim’de atama yetkilisi gibi davrandığı, Eğitimcilerin Eğitim için değilde ,Stk veya sendika için çalıştığı günleri yaşadık ve Eğitimde gelinen noktaya maalesef şahit olduk. Öğrencilerimiz dini eğitimini Bazı oluşumlardan, onların istediği şekliyle  değil, Devletin okullarından almalıdır. Eğitimle alakası olmayan bazı Stk’ların  aldığı kararlarla okulların türünün belirlenmesi ve gereksiz müdahalelerin Eğitime vereceği zararlara tekrar şahit olmak istemiyoruz’’ ifadelerine yer verdi.
Bu şehrin çocuklarına yazık etmeyelim” diye belirten Himyaç-der Genel Başkanı Ayşe Ece Budan,‘’bazı kesimler tarafından çeşitli sözler ve karalama kampanyası ile  yıpratılmaya çalışılan Battal Kanbay’ı destekliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin , eğitim hakkını en doğru şekilde kullanmaları için gereken gayreti gösteren ,Eğitimde kaliteyi üst düzeye çıkaran ve  haksızlıkların, hukuksuzlukların karşısında dik duran ,Malatya’nın öz evladı İl Milli Eğitim Müdürümüz Battal Kanbay’ı şahsım ve temsil ettiğim sınıf adına destekliyorum’’ şeklinde açıklama yaptı.
‘’Hukuku, liyakati hakim kılmadığınız sürece her şey nafile’’ diye belirten Budan ’’Tüm okul idareci ve öğretmenler ile sağlıklı iletişim içerisinde olan , Eğitimde başarıyı getirecek ve sistemi en doğru şekilde uygulayan, Eğitimin temel taşlarını ve en önemli paydaşlara sahip çıkan, Eğitim camiasını en iyi şekilde motive eden, eğitimin en kaliteli şekilde verilmesi için tüm imkanları sağlamaya çalışan ve  Sistemi gerektiği gibi işletip  acil sorunlara çözüm bulan Battal Kanbay ,Malatya için büyük şanstır. Olan yine Malatya’ya ve Eğitime oluyor. Eğitimde yapılan her hatanın bedelini , ileriki yıllarda bizim çocuklarımız ödeyecek. Milli Eğitim müdürüne üst perde konuşanlar, keşke bu gücünüzü Malatya’da  eğitimdeki sorunları çözmek için kullansanız. Kanbay’ın  yanında durmuyorsunuz  madem, yolunda da durmasanız. İl Milli Eğitim  Müdürümüz  Battal KANBAY’a , dik duruşu ve öz verili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum ve her koşulda destekliyorum ‘’dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kanbay;’’Nazik ziyaretiniz  ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Her türlü baskıya rağmen duruşumdan taviz vermeyeceğimi bilmenizi isterim. Kaliteli eğitim ve doğru sistemle elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz’’ diye belirtti.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.