Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

GENEL MÜDÜR MUMCU, MASKİ’NİN YAZIHAN’DAKİ ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ

GENEL MÜDÜR MUMCU, MASKİ’NİN YAZIHAN’DAKİ ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ
24.12.2018
130
A+
A-

Malatya Su ve Kanalizasyon İşleri (MASKİ) Genel Müdürü Ertan Mumcu, Yazıhan’ı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ile birlikte ilçe merkezinde başlanılan içmesuyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını inceledi.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk: “Hava şartları uygun olmamasına rağmen hummalı bir çalışma söz konusu”
Çalışmalarından dolayı MASKİ’ye teşekkür ederek sözlerine başlayan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “Yazıhan merkezde Karayollarına ait 2 bin 600 metrelik bir taşıma yolumuz var. Bu yolun sadece bin 500 metrelik ana taşıyıcı aksında MASKİ’nin şebeke yenilemesi yapması gerektiğini biz genel müdürümüze ilettik. Sağ olsunlar hava şartları uygun olmamasına rağmen, gayretleriyle şunda bin 300 metrelik ana şebekeyi değiştirme çalışmasına başladılar. Çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Ben bu vesileyle MASKİ Genel Mürümüz Ertan Mumcu’ya ve personellere teşekkür ediyorum” dedi.
MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu: “Polietilen boruyla daha sağlıklı, daha uzun ömürlü bir çalışma gerçekleştireceğiz”

Yazıhan’da başlayan şebeke yenileme çalışmasını yerinde incelemek için ziyarette bulunduklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz Yazıhan merkezindeki ana arterde karayollarımızın yapacağı bir çalışma öncesi şebeke yenileme çalışmasına başladı. Bizde bu çalışmaları yerinde inceleyelim istedik. Bu çalışma abone bağlantılarını da kapsayan, yaklaşık bin 500 metre civarında uzunluğu olan önemli bir çalışma. MASKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler Daire Başkanlığımız kendi ekibimiz ve iş gücümüzle bu çalışmayı yürütüyoruz. MASKİ 2017 yılında Yazıhan merkezde kanalizasyon yenilemesiyle ilgili bir çalışmayı bitirmişti. Buranın şebeke hattı daha önce PVC boruydu. Şimdi polietilen boruyla daha sağlıklı, daha uzun ömürlü bir çalışma gerçekleştireceğiz. Sağ olsunlar Nevzat başkanım da bize her türlü desteği veriyor. İnşallah çalışma bittiğinde Yazıhan merkezimiz yeni yolu, altyapısı ve kaldırımıyla daha şık ve daha nezih bir ilçe görünümüne kavuşur. Ben de Nevzat başkanıma Yazıhan’a yapacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.