Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Gidişat Hiçte İyi Değildir

Gidişat Hiçte İyi Değildir
15.12.2021
156
A+
A-

Yeni Malatyasporu’n Kümeye Düşmesi Kimin ve Kimlerin İşine Yarar.
Yeni Malatyaspor’un gidişatı hiçte iyi değil.. Şu an görünen o ki Süper Lig’in en kötü kadrosu Yeni Malatyaspor’da

Takımı haftalardır izliyoruz hiçte umut veren bir futbol ortaya koymuyor. Süper Lig’de 16. Hafta itibarıyla 14 gol atarak ligin en az golünü atan takımı olurken yediği golle de Çaykur Rizespor’dan sonra kalesinde en çok gol gören takımı konumunda.
Yeni Malatyaspor Yine Süper lig’de 10 yenilgi ile lig’in en çok yenilen ikinci takımı durumda
İşin özeti son 3 yıldır yeni Malatyaspor çok kötü yönetiliyor.. Tabi bunun baş sorumlusu Kulüp Başkanı Adil Gevrek’tir.
Adil Gevrek Başkan maalesef Yeni Malatyaspor’da ilk 4 sezonda gösterdiği başarıyı son birkaç sezondur yakalayamamış durumdadır.

Başarılı olduğu dönemde yönetim içerisinde birlikte hareket ettiği bir çok arkadaşı Yeni Malatyaspor’un başarılı dönemlerinde görev almış takımı bir ekip ruhuyla başarılı kılmışlardır. Ama Adil Gevrek başarılı yol arkadaşları ile anlamsız çekişmeler sonucunda yolları ayırmış ve yalnızlaşmıştır..

Bugün Yeni Malatyaspor’un basından sorumlu başkan yardımcısının kim olduğunu ne iş yaptığını hatta ismini ben bilmiyorum eminim ne basından arkadaşlarımız biliyordur nede Malatya’da yaşayan Malatyaspor sevdalısı futbol sever bu arkadaşın ismini bilmiyordur. İnanın Malatya futbol camiası Başkan Adil Gevrek’ten başka hiçbir yöneticiyi ne tanıyor nede ismini biliyordur..

Kısacası Adil Gevrek tek başına bu kulübü yönetiyor.. O zaman bizde kamu adına soruyoruz bu kulübü tek başına yönetiyorsan takımın kötü gidişatının hesabını da bu taraftara ve camiaya vermek zorunda olan Adil Gevrek başkan siziniz. Hiçbir Mali kongrede doğru dürüst hesap vermeden kulüp yönetiyorsunuz. Duyduğumuz kadar son 3 sezondur Yeni Malatyaspor’daki yönetimsel ve sportif başarısızlığın arkasında yatan başlıca sebep şeffaf olmayan bir yönetim anlayışıdır.

Futbolcuların ve yönetimin paraşol sorunlar yüzünden sorunlar çıkardığını Malatya’da duymayan kalmadı.. Malatya camiası sizden ve takımdan başarı bekler. Başarının olmadığı bir yerde taraftarı maçlara statta çekemezsiniz. Bu takımı Süper Lig’e siz nasıl çıkarttıysanız sonu ne olursa olsun bu takımı Süper Lig’de tutmak Adil Başkan siz ve yönetiminizin en öncelikli görevidir. Sezon bitmeden ilk yarı biter bitmez ara transferde bu takıma 3 – 5 kaliteli oyuncu alarak takımı ligde tutmalısınız.
Yeni Malatyaspor Küme düşerse tüm şehir küme düşer. Bunu herkes bilmeli ve bu şehir ve bu şehri yönetenlerin takım küme düşmeden müdahale etmek ve destek vermek zorundadır.

Yeni Malatyaspor kümeye giderken başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan , İki merkez ilçe belediye başkanı , Şehrin Valisi , ekonominin başındaki Malatya TSO , Malatya Ticaret Borsası , Malatya Esnaf Odaları Birliği gibi STK’lar , Milletvekilleri , İş İnsanları Medyası kısacası tüm Malatya camiası bu takıma sahip çıkmalıdır.

Burada en büyük görev Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,a düşüyor. Sayın Başkan, Yeni Malatyaspor Kümeye doğru gidiyor, Neden sesiz kalıyorsunuz.

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü kim bu takımın başına getirdi ve hala anlamış değiliz. Nerdeyse her yerde kredisi bitmiş bir hocanın bir takımın başına geçmesi ancak bu kadar başarılı olur. Bir an önce bu hocayla yolların ayrılmasıdır. Derhal bu hocanın gitmesi gerekiyor. Yeni Malatyaspor’u ne hale getirdiler. Yazıklar olsun sizlere.

Son haftalara bir bakınız. Hakemler tarafından Yeni Malatyaspor’un haklarını gasp edilirken kulüpte bir Allah’ın kulu çıkıp da takımın hakkını savunmuyor.
Evet Yeni Malatyaspor Teknik direktörü Sumudica’nın dediği gibi bu takıma bir şok lazım. Birinci şok Adil Gevrek ve yönetiminin bir an önce istifa etmesi , ikinci şok takımı sabote eden futbolcular hemen kadro dışı bırakılması ve yolların ayrılmasıdır.

Şimdi zaman Yeni Malatyaspor’a sahip çıkma zamanıdır. Yoksa bu takım lig biteden ilk yarıda küme düşer benden söylemesi…
Geçmiş Efsane Malatyaspor’da yöneticilk yapanlarda şimdi olduğu gibi takım kötü giderken bırakmamış efsane Malatyaspor bugün amatör lige düşmüştür. O dönemde tüm Malatya camiası iyi hatırlar o dönemin kulüp başkanı Yiğit Düştüğü Yerden Kalkar demiş , o yiğit efsane Malatyaspor şimdi birkaç fedakâr Malatya’lının sahip çıkmasına rağmen Malatya amatöründe can çekişiyor..

O yüzden Adil Gevrek ve Yönetimi şimdiki yiğidi düşürmeden bir an önce Kulübü hak ettiği kişilere bırakarak kendinize yakışanı yapın….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.