Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Güç Birliği Partisi’nden DEVA Partisi Battalgazi İlçesine Ziyaret

Güç Birliği Partisi’nden DEVA Partisi Battalgazi İlçesine Ziyaret
13.09.2021
170
A+
A-

 

Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı Ve MYK Üyesi Ahmet İmrek, Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Safiye Alkan Kıstırak, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte, DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz’ı Ziyaret Ettiler. MYK Üyesi Ahmet İmrek, Başkan Tuğba Farımaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı Ve MYK Üyesi Ahmet İmrek, Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Safiye Alkan Kıstırak, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte, DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz’ı Ziyaret Ettiler. MYK Üyesi Ahmet İmrek, Başkan Tuğba Farımaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Safiye Alkan Kıstırak, DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz’ı ziyaret ederek parti çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Safiye Alkan Kıstırak, Ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışmalıyız dedi. Bu güzel Ülke ve Malatya hepimizindir ve hep birlikte hizmet edeceğiz dedi. Başkan Alkan Kıstırak, Bizler Güç Birliği Partisi Olarak bugün DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk dedi.

 

Başkan Safiye Alkan Kıstırak, Bizler siyasi partiler olarak Ülkemiz ve Malatya’mız için çalışmalıyız. Bizler birlik içinde olduğumuzda daha başarılı oluyoruz. Ülkemizin başarısı için mutlaka birlik içinde olmalıyız dedi. Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Safiye Alkan Kıstırak, Bizleri misafir eden DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz hanıma şahsım ve ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Tuğba Farmaz’ın çalışmalarını takdir ediyoruz gerçekten çok başarılı şekilde çalışıyor. Bizler Güç Birliği Partisi olarak kendilerine ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz, Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı Ve MYK Üyesi Ahmet İmrek, Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Safiye Alkan Kıstırak, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte, DEVA Partisi Battalgazi İlçemizi ziyaret etmişlerdir. Başkan Farımaz, Bu anlamlı ziyaretlerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

 

Başkan Tuğba Farımaz, Ziyaret konuşmasında şöyle dedi. Ülkemizin geleceği için mutlaka çalışmalıyız. Bizler Malatya’da yaşıyoruz ve yine Malatya’mızın sıkıntılarını gidermek için çalışmalıyız. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ve başımızda bir koronavirüs belasının olduğunu mutlaka unutmamak lazımdır. Eğer bizler birlikte tüm uyarılara ve yine aşılarımızı yaparsak inşallah bu koronavirüs belasından bir an önce kurtuluruz dedi. Özelikle Maske ve sosyal mesafelere mutlaka dikkat etmeliyiz.

 

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz, Okulların açılması hepimizi sevindirmiştir. Bakınız çocuklarımız okula giderken sevinç içinde olduklarını görüyoruz, buda bizleri sevindiriyor. Başkan Farımaz, Kadına yapılan şiddetleri kınıyoruz. Son yıllara baktığımızda kadına yapılan şiddetlerin arttığını görmekteyiz. İnşallah kadına yapılan bu şiddetler biran öce durdurulmalı ve yine biz kadınlar olarak eskisi gibi rahat bir şekilde yaşamalıyız. Başkan Tuğba Farımaz, Bugün Partimizi ziyaret eden Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı ve MYK Üyesi Ahmet İmrek, Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Safiye Alkan Kıstırak, Yönetim Kurulu arkadaşlarına şahsım ve ekibimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.