Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Güneş balçıkla sıvanmaz”

Güneş balçıkla sıvanmaz”
13.06.2018
176
A+
A-

Güneş balçıkla sıvanmaz”

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Güneş balçıkla sıvanmaz.

“Güneş balçıkla sıvanmaz”

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Güneş balçıkla sıvanmaz. Yalancılara, dolancılara, menfaatçilere, liderimizi ve partimizi karalamaya cüret edenlere, samimi olmayan hesaplarla yol yürüyenlere, alttan alttan iş çevirenlere en büyük cevabı 24 Haziran’da milletimiz verecektir” dedi.

Çalık, AK Parti’nin 16 yılda Malatya’da büyük bir değişim ve dönüşüme imza attığını ifade ederek, “Malatyalı hemşerilerim doğru ile yanlışı, haklı ile haksızı birbirinden çok iyi ayırt etmekte, haklının hakkını vermekten asla imtina etmemektedir. AK Parti olarak 16 yılda şehircilik ve hizmet anlamında Malatya’da büyük bir devrim ve dönüşüm gerçekleştirdik. Yaptığımız hizmetleri görmek için küçük bir hafıza, azıcık bir vicdan yeter de artar bile. Bizler, bu dönüşümün baştan sona bir parçası olmaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz.

Bu zamana kadar bizi gönülden destekleyen, gittiğimiz her yerde, her zaman bizleri teveccühle karşılayan hemşerilerime yürekten şükranlarımı iletiyorum. Darende’den Kale’ye, Pütürge’ye; Arapgir’den Doğanşehir’e, bir baştan bir başa Malatya’yı bolünmüş yollarla, tünellerle, köprülerle, hastanelerle, okullarla, barajlarla, kanallarla, parklarla, bahçelerle donattık, donatmaya devam ediyoruz. Hizmeti en ücra noktalara götürdük, götürmeye devam ediyoruz. AK Parti olarak Malatya’ya yaptığımız hizmetler ortadadır ve gerek çevre illerin gerekse tüm Türkiye’nin dikkatini çekmektedir” diye konuştu.

“Kıymetli hemşerilerimizin liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye itimadı tamdır” diyen Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Güneş balçıkla sıvanmaz. Yalancılara, dolancılara, menfaatçilere, liderimizi ve partimizi karalamaya cüret edenlere, samimi olmayan hesaplarla yol yürüyenlere, alttan alttan iş çevirenlere en büyük cevabı 24 Haziran’da milletimiz verecektir. Bizler; 24 Haziran’dan itibaren çok daha güçlü, çok daha güzel bir Malatya’ya ve Türkiye’ye uyanacağız. Bazıları içinse 24 Haziran pişmanlıklarla dolu bir sürecin başlangıcı olacak. Kıymetli hemşerilerimizin liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye itimadı tamdır. Bu kritik dönemde kimin ne yaptığını, nerede durduğunu çok iyi gözlemlemekte ve hesabını görmek için 24 Haziran’ı sabırsızlıkla beklemektedir. 24 Haziran sonrasında ne olacağını merak edenler yakın geçmişe, tarihin çöplüğüne baksınlar.Zira geçmiş, saman alevi gibi parlayıp, mum gibi sönenlerle dolu. Ayakkabı gibi cilalatılıp, bataklığa gömülenlerle dolu. Namertlerin, pazarlıkçıların, gizli ajandası olanların ne bu milletin gönlünde, ne de Türk siyasetinde yeri olamaz.”

Ras Ajans

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.