DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

GÜRKAN: İTFAİYE TEŞKİLATIMIZIN GÖSTERMİŞ OLDUĞU GAYRET TAKDİRE ŞAYAN

GÜRKAN: İTFAİYE TEŞKİLATIMIZIN GÖSTERMİŞ OLDUĞU GAYRET TAKDİRE ŞAYAN
25.09.2019
82
A+
A-

 

MalatyaBüyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan “İtfaiyecilik Haftası”nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleniyor.
Malatya İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanı M. Hanifi Acar ve İtfaiye personelleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.
“İtfaiye Haftası”nedeniyle yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Türk İtfaiye Teşkilatı’nın 305. Kuruluş Yıl dönümü ve İtfaiye Haftası nedeniyle İtfaiye Daire Başkanımız ve değerli çalışanlarımız ile bir araya geldik. İtfaiyecilik Haftasını kutluyorum ve tebrik ediyorum. İtfaiye teşkilatımız her türlü felaket ve acil durumda kendi hayatlarını hiçe sayarak mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını yürütmektedirler. Bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

Hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir
İtfaiye Teşkilatının göstermiş olduğu gayretin takdire şayan olduğunu söyleyen Başkan Gürkan, “Çalışma esasları, gayretleri ve gösterdikleri hassasiyet ile deprem ve yangın mahalline, afetlere anında müdahale etme noktasında olay yerine en kısa zamanda gittiklerini görüyoruz.
Müdahale noktasında ve olumlu sonuç alma noktasında itfaiye teşkilatımızın gayreti takdire şayandır. Vatandaşımızın can, mal ve emniyetinin korunması noktasında göstermiş oldukları gayretleri tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte daha modern araçlar ile itfaiye teşkilatlarımızı teşekkül ettirip vatandaşımızın hizmetine sunma noktasında hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir” ifadelerine yer verdi.
İtfaiyeciler Haftası nedeniyle İtfaiye Hizmetler Daire Başkanlığını ziyaret eden Gürkan, “Tüm İtfaiyeci arkadaşlarımızı kutluyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum. Daha güzel hizmetleri birlikte yapma dileğiyle diyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.