Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” 

Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” 
22.04.2019
118
A+
A-
Türkiye Büyük Millet Meclisi, varlığıyla, onurlu duruşuyla, cesur kararlarıyla bu mücadeleyi yürütenlere güç verirken, aziz milletimizin de sesi, umudu ve rehberi olmuştur.
Türkiye bugün, 99 yıllık birikimine bağlı olarak tercihini çağdaş, demokratik ve hukuk devletinin en güçlü şekilde yaşamasından yana kullanmaktadır. Ülkemiz, geçilen bu önemli süreçte birlik ve beraberliğini sonuna kadar sürdürerek istiklal mücadelesindeki kararlılığını ortaya koymaya devam edecektir. İstikbalimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.
Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal’i, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin “Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutluyorum.
Öznur ÇALIK
Malatya Milletvekili
AK Parti MKYK Üyes
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.