Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Halkapınar ve Ereğli İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu

Halkapınar ve Ereğli İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu
05.06.2018
209
A+
A-

Tahir Akyürek, Halkapınar ve Ereğli İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu

Tahir Akyürek, Halkapınar ve Ereğli İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu
Reklam

Akyürek: “24 Haziran’da bütün hemşerilerimiz eksiksiz oyunu kullansın”

Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, seçim çalışmaları kapsamında Halkapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla bir araya gelerek, çeşitli programlara katıldı. Akyürek, “24 Haziran’da bütün hemşerilerimiz eksiksiz oyunu kullansın. AK Parti ve cumhurbaşkanımıza destekleriniz güçlü bir şekilde gelsin ki şuana kadar yapılanlar misliyle yapılmaya devam etsin” dedi.

AK Parti İl Seçim Kordinasyon Merkezi (SKM) programları çerçevesinde, Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun,AK Parti Konya İl Başkanı HasanAngı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran ve teşkilat üyeleriyle birlikte, Halkapınar İlçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, ilçe SKM binasının açılışını gerçekleştirdi. Akyürek, bütün Konyalıların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmasını ve  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bütünleşmelerini arzu ettiklerini söyledi.

BELEDİYECİLİĞİN OKULU AK PARTİDİR

24 Haziran’da önemli bir seçimin olduğunu hatırlatan Akyürek, sözlerine şöyle devam etti: “Belediyecilik tamam. Belediyecilikte zaten bizim üstümüze başka bir belediyecilik anlayışı gelemez. Belediyeciliğin okulu AK Partidir. Belediyeciliğin okulu AK Partili belediyelerdir. Zaten bu çalışmalarla Dünya Belediyeler Birliği Eşbaşkanlığını, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığını daha bir çok uluslararası kuruluşta Türkiye’yi temsil etme sorumluluğunu Konya olarak üstlenme imkanı bulmuştuk.”

MUHALEFET PARTİLERİNE SAKIN KANMAYIN

Türkiye’nin kritik bir seçime gittiğini belirten Akyürek,  24 Haziran seçimini bir yapmak isteyenlerin olduğunu, birde yıkmak isteyenlerin olduğunu söyledi. Akyürek, “Cumhur ittifakıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Büyük Birlik Partisi (BBP), AK Parti cumhurbaşkanlığı seçiminde birlikte hareket ediyor. Bütün hemşerilerimizin cumhurbaşkanımızın yanında, arkasında bütünleşmesini arzu ediyoruz. Çünkü başkalarının yapacak bir tek vaatleri yok. Türkiye’yi istikrarsızlaştıracak olan, Türkiye’yi kaosa itecek olan, 2023 yürüyüşümüzü, büyük Türkiye yürüyüşümüzü durduracak olan bu muhalefet partilerine sakın kanmayın. 24 Haziran’da bütün hemşerilerimiz eksiksiz oyunu kullansın. AK Parti ve cumhurbaşkanımıza destekleriniz güçlü bir şekilde gelsin ki şuana kadar yapılanlar misliyle yapılmaya devam etsin” dedi.

AKYÜREK, HALKAPINAR İLÇE SKM

BİNASININ AÇILIŞINA KATILDI

Yapılan konuşmanın ardından Akyürek, teşkilat üyeleriyle birlikte, Halkapınar ilçe SKM binasının açılışını ve Büyükşehir Belediyesince Halkapınar ilçesine kazandırılacak olan Saytepe Parkı Kır Kahvesi ve Çevre Düzenleme Çalışmaları’nın temel atma törenini gerçekleştirdi.

AKYÜREK, RÜSTEM PAŞA KERVANSARAYI’NDA

İNCELEMELERDE BULUNDU.

Halkapınar ilçesinde gerçekleştirilen programların ardından Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran ve teşkilat üyeleriyle birlikte Ereğli ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Daha sonra Akyürek, Büyükşehir Belediyesince restorasyon çalışmaları devam eden Rüstem Paşa Kervansarayı’nda incelemelerde bulundu.

EREĞLİ’NİN PROBLEMLERİNE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Akyürek, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli ilçesinde düzenlenen, 10 bin kişinin katıldığı iftar programında da vatandaşlarla buluştu. İftar öncesi vatandaşlara hitap eden Akyürek, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyesi, milletvekilleri ve teşkilat üyeleriyle birlikte el ele verip, Ereğli’nin problemlerine hep birlikte sahip çıkacaklarını ve problemleri çözmek için gayret göstereceklerini söyledi.

Akyürek, son ziyaretini ise Ereğli Belediyesine yaparak, Ereğli ilçesinde yapımı devam eden ve yapılması gereken projeler hakkında bilgi aldı.

Ras Ajans

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.