DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Hayırsever Genç İş Adamlarından Öğrencilere Yardım

Hayırsever Genç İş Adamlarından Öğrencilere Yardım
15.12.2018
168
A+
A-

Malatya 3M Medikal sahibi İbrahim Halil Timur, Mahmud’u Mahallesi Nadire Ertan Uygun İlkokulu’nda Öğrenim Gören Çocuklara Giyim Yardımı Yaptı.
Malatyalı iş adamı ve Malatya 3M Medikal sahibi İbrahim Halil Timur önderliğinden ve Malatya iş adamları ve esnaflarıyla birlikte Mahmud’u Mahallesi Nadire Ertan Uygun İlkokulu’nda Öğrenim Gören Çocuklara Giyim Yardımı Yaptılar.

Malatyalı hayırsever iş adamları tarafından öğrencilere yapılan giyim yardımları, Öğrenci velileri ve Mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.
Malatya 3M Medikal sahibi İbrahim Halil Timur, Kısa bir açıklama yaparak şöyle dedi; Bizler Malatyalıyız ve Malatya’da maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize birazda olsa destek olduk. Bu desteklerimiz ve yardımlarımız devam edecektir. Bizler tarafından yapılan giyim yardımlar asla bir reklam olsun diye yapmadık. Bizler bu yardımları Allah rızası için yaptık. Bu tür yardımlarımız devam edecektir dedi.

Malatya 3M Medikal sahibi İbrahim Halil Timur, Yaptığımız bu yardımlar Malatyalı genç iş adamlarımız, komşularımız ve kendi çevre esnaf kardeşlerimizle birlikte yaptık. Burada yapılan bu yardımlarda bize destek veren ve emeği geçen iş adamlarımıza ve esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi.
İhtiyaç sahibi öğrencilere “Bir Bot Bir Mont” kampanyası çerçevesinde merkeze yakın ama gözden uzak kalan okulumuzdaki 24 öğrenciye ulaştırdık. Yapmış olduğumuz bu yardımlar esnaf kardeşlerimizi ve bizleri gururlandırmıştır. Bu tür yardımlarımız inşallah çevre esnaflarımız ve genç iş adamlarımızın yardımları sayesinden artacaktır. Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.