Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Hekimahan Belediyesi Tarafından “Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi” Kuruldu

Hekimahan Belediyesi Tarafından “Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi” Kuruldu
28.01.2022
107
A+
A-

Hekimahan Belediyesi Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi Kurdu

Tüm türkiye yi Etkisi Altına alan kar yağışı hekimhanda’da etkili oldu.

Bu yaşanan süereçte vatandaşların sıkıntı yaşamalarını engellemek için Hekimahan belediyesi olarak Belediye Başkanı Turan Karadağ Başkanlığında “Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi ” Kuruldu.

Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda ve köy muhtarları ile vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olarak gece gündüz çalışmalara devam ediyor.

Kar yağışının ilçe ve ülke için çok sevindirici olduğunu belirten Karadağ, ilerleyen günlerde devam edecek kar yağışının çiftçilerin beklentilerini bir nebze olsun karşılayacağını dile getirdi.

Karadağ, kar yağışının yansıttığı olumsuzlukların da bulunduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

“Özellikle trafikte büyük aksamalar olabiliyor. Ancak her türlü tedbirimizi aldık, bütün ekiplerimiz sahada 7-24 saat 40 işçi, 6 adet kepçe, 3 adet kaymon, 3 adet traktörümüz ile beraber, çalışıyoruz. Hekimhanda tüm mahalle yollarını ve caddeleri kardan temizledik. 320 Köy ve Mezramıza Hizmet etmeye çalışıyoruz.

Yolda kalan vatandaşlarımıza da, her türlü ihtiyaçlarını gidermek için çabalıyoruz. Vatandaşlarımıza tavsiyem, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmasınlar. Çıktıklarında da özellikle kar lastiğini taksınlar, zincir bulundursunlar ve diğer tedbirleri alsınlar. Bu süreci büyük bir olumsuzluk olmadan atlatabileceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.