Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

HEKİMHAN DUMLU’DA ÇÖZÜM MASKİ

HEKİMHAN DUMLU’DA ÇÖZÜM MASKİ
29.06.2018
206
A+
A-

HEKİMHAN DUMLU’DA ÇÖZÜM MASKİ


Genel Müdürümüz Ertan Mumcu, Hekimhan İlçesi Dumlu Mahallesi’nde gerçekleştirilen yaklaşık 2.500 metrelik içmesuyu hattı ve 100 tonluk depo inşası çalışmalarını yerinde inceledi.

Dumlu Mahallesi’nde bulunan 60 tonluk su deposu mahallenin su ihtiyacını karşılamak için yeterli değildi. Yoğun su tüketimi olduğu dönemlerde üst kotlara su çıkmıyor, vatandaşlar mağdur oluyordu. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 100 tonluk su deposu inşa edip, yaklaşık 2.500 metrelik içmesuyu hattını depoya bağlayarak mahallenin su sıkıntısını çözüme kavuşturuyoruz.

Dumlu Mahallesi Muhtarı Tahsin Demir: “40 Haneye Su Ulaştırdılar”

Dumlu Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalardan çok memnun olduklarını ifade eden Muhtar Tahsin Demir : “Mahallemizde 40 hane var. Mevcut depomuz 60 tonluktu ve vatandaşımızın su ihtiyacımızı karşılayamıyordu. İnsanımız, hayvanımız, kayısımız, temizliğimiz hep suya bağlıydı ve su yeterli olmadığı için mağdur oluyorduk. Yapılan bu çalışmalarla mahallemizin tamamına su kolaylıkla ulaşacak. Cenabı Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün hizmetlerine saygı duyuyoruz, işleri rast gelsin. Mahallemizde yapılan çalışmalardan çok memnunuz.” dedi.

Genel Müdürümüz Ertan Mumcu: “2.500 Metre İçmesuyu Hattı Tamamlandı”

Malatya genelinde gerçekleştirilen içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını sahada incelemeye önem veren Genel Müdürümüz Ertan Mumcu:“Dumlu Mahallesi hayvancılık ve tarımla uğraşan 150’den fazla nüfusu olan bir yerleşim yerimiz. Bu nüfus için mevcut su deposu yeterli değildi. 40 haneye su ulaşmıyor vatandaşlar mağdur oluyorlardı. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Dumlu’nun su ihtiyacını karşılamak için 100 tonluk su deposu çalışması gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 2.500 metre içmesuyu şebeke hattı inşasını tamamladık. Bu şebekeyle suyu önce inşa ettiğimiz depoya, sonra tekrar Dumlu Mahallemize ulaştırarak,vatandaşlarımızın su sıkıntısını çözüme kavuşturacağız. Depomuzun inşası bitmek üzere.  Dumlu’muza hayırlı uğurlu olur inşallah. Muhtarımıza da projemize sahip çıktığı için teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.