Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İnönü Rektörlüğüne Prof.Dr. Kızılay, Yeniden Atandı

İnönü Rektörlüğüne Prof.Dr. Kızılay, Yeniden Atandı
14.08.2020
523
A+
A-

 

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan, 13 Ağustos 2020 tarih ve 2020/411 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 16 Üniversiteye yeni rektör ataması yapıldı.

 

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, Yeniden Atandı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ın göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla Malatyalıların takdirini kazanmıştır.

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzalı söz konusu Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 28 Temmuz 2016-28 Temmuz 2020 tarihleri arasında 4 yıl süresince İnönü Üniversitesi Rektörlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeniden atanmıştır.

 

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ın Yeniden rektörlüğe atanması ile Malatya’da büyük sevinç yaşandı. Sayın Kızılay, Göreve geldiği günden bugüne kadar çok önemli çalışmalara imza atmıştır. Sayın Rektör Kızılay’ın yeniden atanması Malatyalılardan ve yine Malatya’dan yaşayan hemşerilerimiz tarafından sevinçle karşılandı.

 

Ahmet Kızılay’ın Biyografisi

Doğum Yeri: Malatya

Doğum Tarihi: 1.1.1966

Malatya Hekimhan Doğumlu.

 

289 Bilimsel aktivite, 748 Atıf Sayısı, 60 Uluslararası hakemli dergilerde yayın, 24 Uluslararası bildiri, 22 Kitap Bölümü, 59 Ulusal Hakemli dergilerde yayın, 78 Ulusal bildiri, 47 Konferans ve kurs eğitimi, Yüzbinlerce hasta tedavisi ve Yaklaşık yirmi bin ameliyat yaparak kendi alanında en iyi uzmanlaşmış bir kişi olmuştur.

 

1985-1992 yılları arasında Hacettepe Üniversitesinde Tıp Fakültesinde eğitim görüp Tıp Doktoru olmuştur.

1993-1997 yılları arasında da şu an rektörü olduğu İnönü Üniversitesinde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı olmuştur.

Nüket KIZILAY İle Evli 2 Çocuk Babasıdır.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.