Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İş İnsanı Adnan Çoban, Yeni Malatyaspor’a Bu Zor Günde Her Kesim Sahip Çıkılmalı

İş İnsanı Adnan Çoban, Yeni Malatyaspor’a Bu Zor Günde Her Kesim Sahip Çıkılmalı
27.11.2021
207
A+
A-

Yeni Malatyaspor Sahipsiz Değildir !!

Yeni Malatyaspor Eski Yöneticilerinden İş İnsanı Adnan Çoban, Bizler Görevde Olsak ta Olmasak ta Her Zaman Malatya’mızın ve Yeni Malatyaspor’un Emrindeyiz. Yeni Malatyaspor Asla Sahipsiz Kalmaz Dedi.

 

Yeni Malatyaspor Eski Yöneticilerinden İş İnsanı Adnan Çoban, Yeni Malatyaspor Kongre Kararı Aldığı Taktirde Bilgi ve Birikimimizle ve Tecrübemizle Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığına ve Yönetimine Aday Olacaklarını  Söyledi.

İş İnsanı Adnan Çoban, Yaptığı Açıklamada, Yeni Malatyaspor’un kötü gidişi Malatya’daki Malatya’lıları çok üzdüğü gibi bizim gibi Gurbette Malatya hasreti çeken tüm Malatya’lıları çok üzmektedir.  yeni Malatyaspor yarın çok önemli  hayati önem taşıyan bir Galatasaray maçına çıkacak. Bizlerde taraftarlarımızla birlikte türübündeki yerimizi alıp takımımızı destekleyeceğiz. İnşallah Galatasaray maçından galip gelip kötü gidişata son  veririz.  Bizim için yönetimde olup olmamamız  önemli değil biz her zaman Malatyamızın Yeni Malatuyaspor’umuzun emrindeyiz.

Malatya’mız Malatya halkı , Malatyaspor taraftarları ve Yeni Malatyspor Kulübü köklü değerlere sahiptir. Son iki yılda yaplıan idari ve mali yanlışlar , parçalanmalar, bölünmeler , güvensizlik,tahrip edilen değerler , takımın marka değerinin düşmesi , sportif başarısızlık, Malatya İş İnsanları olarak bizleri ziyadesiyle üzmüştür.

İş İnsanı Adnan Çoban, Hedefleri olan bir yönetim anlayışı ile ayrıştırıcı değil ,tüm şehirle bütünleşip , birleşip,güven ortamını kurmak,sözde değil, özde birliği sağlamak,birlikte yönetmeye , bilgi birikimimizi , gücümüzü çağdaş ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla bütünleştirmek , Malatya’mızın marka değerini yükseltmek ,yeni vizyon ve projeler ortaya koymak , yeni tesisler , kalıcı gelirler kazandırmak , mutlak suretle alt yapıya ve Malatya amatörüne önem vermek , kendi öz kaynaklarımızı kullanmak , hera alanda sportif başarılar elde etmek ve Malatya’mızı hak ettiği yerlere taşımayı hedefliyoruz dedi.

Biz bu şehri biliyoruz. Burada doğduk büyüdük. Bu şehre ve Malatyaspor’a sevdalıyız.Tahrip edilen değerleri onarmak , unutulan geleneklerini hatırlatmak, hep birlikte şehrimizde güven ortamını sağlamak adına var olduğumuzu ve kongre kararı alındığı takdir de her zaman göreve hazır olduğumuzu tüm Malatya kamuoyunun takdir ve bilgilerine sunarız dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.