Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İş’in Kalbi 17. MÜSİAD EXPO’da Attı

İş’in Kalbi 17. MÜSİAD EXPO’da Attı
27.11.2018
176
A+
A-

17. MÜSİAD EXPO İş Dünyasını İstanbul’da Buluşturdu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Başkanı Hüseyin Kalan 21- 24 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 17. MÜSİAD EXPO Fuarı kapsamında değerlendirmelerde bulundu.

MÜSİAD Malatya Başkanı Kalan, Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da stant açan üyelerinin olduğunu. Üyelerini stantlarında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alan ve kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Kalan, 17. MÜSİAD EXPO hakkında değerlendirmede bulundu.
MÜSİAD EXPO’nun, bu yıl geçmiş yıllara göre daha anlamlı ve katma değerli bir zirve halinde gerçekleştiğini ifade etti “Türkiye’nin 2023 yılı için hedeflenen 500 milyar Dolarlık ihracat rakamına büyük bir katkı sunan 17. MÜSİAD EXPO’nun, özellikle ihracata yönelik yeni ilişkilerin oluşturulmasında yerli ve milli üreticilerimizin katıldığı en önemli iş platformu oldu” dedi.

124’ farklı ülkeden 400’e yakın alım heyetinin katıldığı, 7 binden fazla katılımcı ile gerçekleşen fuara Malatya’dan firmaların katıldığını. Yurtiçi ve yurtdışından binlerce iş adamı ve satın almacı da B2B iş platformumuzda yüz yüze görüşme ve yeni iş anlaşmalarının temelini atma olanağı buldu” dedi.
21-24 Kasım tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde “İş Burada!” sloganıyla düzenlenen 17. MÜSİAD EXPO ile aynı anda küresel iş dünyasından temsilcilerin makro ekonomi gündemini konuştuğu 22. (IBF) Uluslararası İş Forumu, yüksek teknoloji üreten kuruluşların ve savunma sanayiinin bir araya geldiği HighTech Port ve geleceğin iş adamları ve sanayicilerini buluşturan UGİK (Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi)’e de ev sahipliği yaptı.
Açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapılan 17. MÜSİAD EXPO’ya, TBMM Başbakanı Binali Yıldırım’ın yanı sıra kapanış törenine de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.

Bu organizasyonda emeği geçen herkese, Stant bazında katılan  üye firmalarımıza ,ziyaretçi olarak katılan üyelerimize teşekkür ederim.

 

 

Hüseyin Kalan

MÜSİAD Malatya Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.