DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İYİ Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı’ndan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

16.01.2021
1.053
A+
A-

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkan ve Teşkilatı  Anadolu Basın Birliği Derneğini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaret etti.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vahap Kıstırak, Mehmet Deniz, Abuzer Horoz, Kenan Köle, Ayten Tosun, Hülya Erdem ve Arzu Demirkol ve Teşkilat üyeleri Anadolu Basın Birliği Derneğini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaret etti.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum ve çalışmalarınızdan başarılar diliyorum dedi. Bükte, Basınımızın sıkıntıların biliyoruz ve zor şartlarda görev yaptıkların biliyorum dedi. Bizler İyi Parti olarak her zaman basınımızın yanında olacağız ve Ülkemize ve yine Malatya’mıza hep birlikte sahip çıkacağız dedi. Başkan Bükte, Bu gün bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına bu misafir perverliğinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Yerel Medya olarak gerçekten bizler çok zor şartlarda halkın sesi milletin sesi olmaya çalışıyoruz.. Bizler bazı sözde basınım diyen bazı kuruluşlar gibi fonlanmıyor desteklenmiyoruz.. Malesef Siyasi Partiler’de dahil yerel medya desteklenip sahip çıkılmıyor.  Bizler genede bu zor şartlarda doğru ve iyi bildiğimiz işi kalemimizi ve yayın kuruluşlarımızı satmadan devam ediyoruz.. Etmeyede devam edeceğiz.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’a Günün Anısına Plaket Verdi…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.