DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Kadın Kolları’ndan Hz.Ali’nin şehadeti ile ilgili seminer Hz.Ali’nin (r.a) Şehadeti

Kadın Kolları’ndan Hz.Ali’nin şehadeti ile ilgili seminer Hz.Ali’nin (r.a) Şehadeti
27.01.2019
103
A+
A-

 

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çiçek ve yönetimi parti il binasında HZ.Ali(r.a) şehadeti münasebetiyle seminer düzenledi.
Çok sayıda katılımcı ile seminerin gerçekleştiği ve İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi İbrahim Uzunoğlu’nda konuşmacı olarak katıldığı açıklandı.MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çiçek kadın kolları olarak tüm aktivitelerin içinde olduklarını ve akabinde bugüne kadar bir çok seminer ve konferans verdiklerini açıklayarak, “Hz. Ali(r.a) cennetle müjdelenen on sahabiden dördüncüsü ve Ehl-i beytin birincisidir. Şehadetinin yıl dönümü münasebetiyle düzenlediğimiz seminere, İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi İbrahim Uzunoğlu hocamızda konuşmacı olarak katılmıştır. Hz.Ali(r.a) sabah namazında Abdurrahman İbni Mülcem’in suikasti sonucu 23 ocak 661’de şehit edildi.Bizlerde MHP Kadın Kolları olarak dualar ile yad ettik. Seminerimize açıklayıcı bilgiler için davetimizi kırmayan hocamız İbrahim Uzunoğlu’na da teşekkür ediyoruz” dedi.
İnönü Üniversite Öğretim Görevlisi İbrahim Uzunoğlu’da MHP Malatya Kadın Kolları’nın bu davetine icabet ettik. Bilgi ve birikimlerimiz ile seminere katılanları aydınlattık. Dualarımız ile Hz. Ali.(r.a) Peygamberimizi andık.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.