DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Keskin: Kayısı Ticaretindeki İstikrar İçin Önemli Bir Adım

Keskin: Kayısı Ticaretindeki İstikrar İçin Önemli Bir Adım
22.09.2020
485
A+
A-

 

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Kayısısının devlet eliyle Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından alımının başlatılmış olması Malatya Kayısısı ve geleceği için çok önemli bir gelişmedir.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Baş ustamız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kayısımızın geleceği ve kayısı ticaretindeki istikrar için Toprak Mahsulleri Ofisince alım yapılmasının başlatmasından dolayı esnaf camiası olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

(MESOB) Başkanı Şevket Keskin açıklamasında şu ifadeleri kaydetti: “Malatya Kayısısının devlet eliyle Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından alımının başlatılmış olması Malatya Kayısısı ve geleceği için çok önemli bir gelişmedir. Yıllarca savunmuş olduğumuz ve sunum raporlarımızda dile getirdiğimiz kayısının devlet kurumlarınca alınması teklifimizin bu gün bu şekilde gerçekleşiyor olması Malatya ticareti hayatı içinde ayrı bir durumdur. Baş ustamız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kayısımızın geleceği ve kayısı ticaretindeki istikrar için Toprak Mahsulleri Ofisince alım yapılmasının başlatmasından dolayı esnaf camiası olarak teşekkür ediyoruz. Malatyalılar olarak bu durumu çok bekledik. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye, milletvekillerimize, özellikle de milletvekilimiz Öznur Çalık’a, Soğuk hava ve depo çalışması yürüten Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a kayısı ile ilgili konuları yakından takip ederek sonuçlandıran Ticaret Borsası Başkanımız Ramazan Özcan’a emekleri için teşekkür ediyoruz. Malatya’nın bir ve beraber olunduğu zaman nelerin başarıldığını ve ne başarılar elde edildiğini hep birlikte görüyoruz. Malatya olarak diğer sorunlarımızın da çözümü için yine bir ve beraber olmaya devam edelim dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.