DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

LEVHALAMA ÇALIŞMALARI İLE ULAŞIMIN DAHA GÜVENLİ YAPILMASINA KATKI SUNUYORUZ

LEVHALAMA ÇALIŞMALARI İLE ULAŞIMIN DAHA GÜVENLİ YAPILMASINA KATKI SUNUYORUZ
21.05.2018
186
A+
A-

 

LEVHALAMA ÇALIŞMALARI İLE ULAŞIMIN DAHA GÜVENLİ YAPILMASINA KATKI SUNUYORUZ

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Levhalama Grubunu ziyaret ederek, burada yapılan çalımalar hakkında bilgiler aldı.

 

Beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım, bazı daire başkanları ve şube müdürler ile birlikte Levhalama atölyesinde incelemelerde bulunan Başkan Polat, yol güvenliği bakımından levhalama çalışmalarının önemine değindi.

 

Şehrimizin dört bir yanında Büyükşehrimizin imzası var

 

Malatya’nın dört bir yanında trafik ve yön bilgilendirme levhalama çalışmalarının yapıldığını belirten Başkan Polat, “Büyükşehir Belediyemiz Malatyamızın dört bir tarafında, çok güzel bir şekilde levhalama çalışmaları yapıyorlar. Özellikle de kırsal mahallelerimizin yol yönünü ve uzaklıklarını belirten yön bilgilendirme levhalarının dikimi yapılıyor. Yapılan bu çalışmalar sayesinde de Malatya’mızın dört bir yanında Büyükşehir Belediyemizin imzasını görmüş oluyoruz.

 

Şu anda eksik olan Pütürge ve Doğanyol ilçelerimize gerekli levhaları gönderdik. Arkadaşlarımız her iki ilçemizde levhalama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar.” dedi.

 

Levhalama çalışmaları şehir için ayrı bir kalite getiriyor

 

Levhalama çalışmalarının şehir için ayrı bir kalite getirdiğini ifade eden Başkan Polat, “Çünkü bu hayat standardını, bakış açısını, aslında felsefesini geliştiriyor. Sadece yön levhalarını değil, şehir içerisindeki birçok trafik levhalarını da arkadaşlarımız yapıyorlar. İşte okul önlerine kasis yapılması, engelli yol çalışmaları, engelli park alanları gibi birçok trafik işaret levhalarını burada yaparak,  şehrimizin dört bir tarafına yerleştiriyoruz.

 

Yaptığımız bu çalışmalar ile de ulaşım hizmetlerinin daha güvenli ve kaliteli bir şekilde yapılmasına destek veriyor, katkı sunmuş oluyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

  • LEVHALAMA ÇALIŞMALARI İLE ULAŞIMIN DAHA GÜVENLİ YAPILMASINA KATKI SUNUYORUZ
  • LEVHALAMA ÇALIŞMALARI İLE ULAŞIMIN DAHA GÜVENLİ YAPILMASINA KATKI SUNUYORUZ
  • LEVHALAMA ÇALIŞMALARI İLE ULAŞIMIN DAHA GÜVENLİ YAPILMASINA KATKI SUNUYORUZ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.