DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya bizim ortak değerimizdir”

Malatya bizim ortak değerimizdir”
10.01.2019
134
A+
A-

Cumhuriyet Halk partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Soner Gökçe, seçim propaganda çalışmaları doğrultusunda   Pir Sultan Abdal Kültür Derneği  ile Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti. 31 Mart yerel seçimlerinde projelerin yarışacağını vurgulayan Gökçe, ” Malatya bizim ortak değerimizdir” dedi.

Pir Sultan Abdal Kültür  Derneği  Malatya Şube Başkanı Latife Ulutaş ve yönetimini ziyareti sırasında “Biz insana, önce insan olduğu için bakacağız,  karşımızdaki kişinin inancına etnik kökenine, diline, dinine  ırkına bakmayacağız”  şeklinde konuşan CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökçe, ” Bizler Cumhuriyetin temel değerlerine bağlı insanlarız, bağlı bir siyasi partiyiz: Cumhuriyetimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk laiklik temeli doğrultusunda bu ülkeyi kurarken,  temellinde insanların inançlarını ve inandığı değerlerini  bağımsız bir şeklinde yaşamalarının önünü açmıştır. Biz göreve geldiğimizde ilimizdeki tüm dernek temsilcileri ile tek tek  görüşeceğiz ve sorunlarını dinleyip, çözmeye çalışacağız” dedi.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Malatya Şube Başkanı Ulutaş ise , ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek,” Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Malatya şubesinin aynı zamanda inançsal boyutta var , bu anlamda ziyaretinizi anlamlı görüyoruz ve teşekkür ediyoruz. Türkiye’de ve yerelde  bir çok kurumda olduğu gibi, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Malatya Şubesi olarak bizimde  sorunlarımız var. ” dedi.  Başkan Latife Ulutaş, özellikle  cenaze defin konusunda sıkıntılar yaşadıklarına da dile getirdi.

MUHTARLARA ZİYARET

Gökçe ve beraberindeki heyet daha sonra Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada , ” Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe ve beraberindeki heyetin derneğimizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde de kendilerine  başarılar diliyorum “dedi.

Yerel yönetimde Muhtarların kendileri için büyük önemi olduğunu  kaydeden CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Soner Gökçe ise ,” Başkanımız Aliseydi Yücekaya ‘nın benim gönlümde ayrı bir yeri var.  İlk ziyaret edeceğimiz yerlerden birisi olması adına bu gün sizlerle bir araya geliyoruz.  Sıcak karşılamanız ve söylemleriniz bizim için çok önemli, Allah bizleri sizlere mahcup etmesin.Bizler Malatya’da hep birlikte yaşıyoruz, Malatya’mız bizim ortak değerimiz. Hizmetlerde çok farklı her kesimi kucaklayan yapı içerisinde olmak istiyoruz.Malatya’mızın çok önemli değerleri var bizler değerlerimize sahip çıkacağız  kavgadan uzak, kutuplaştırmadan uzak,  ötekileştirmeden uzak birleştirici tümleştirici seviyeyi koruyan projelerimizi ortaya koymak arzusundayız. İnsanların gönlünde olduğumu biliyorum,  her gittiğimiz yerlerde kapılar açılıyor,  bu anlamda Malatya’da bu onuru yaşıyorum. Malatya’mızın menfaati için  herkesin ihtiyaç duyduğu hizmeti götürmek adına mücadele edeceğiz “şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.