DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Tarafından İftar Programı Düzenledi

Malatya Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Tarafından İftar Programı Düzenledi
21.05.2019
179
A+
A-

BBP(Büyük Birlik Partisi)Yeşilyurt  Merkez İlçe Başkanı Ercan Altunkaya ve yönetimi basın mensupları ile iftar proğramında bir araya geldi.

İftar proğramı öncesi basın mensupları ile istişarelerde bulunan Altunkaya, “İftar proğramımıza iştiraklerinizden dolayı  teşekkür ediyorum. Ramazan ayı tüm islam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Memleketimiz için, siyasi partisi, sivil toplum örgütü olsun herkesin  sevdayla çalışması gerekiyor.

İlçemizi ve Malatyamızı daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Buna tabiki STK temsilcileri de ortak olmalıdır. Güzel Malatyamız ve ilçemizi daha güzel yerlere getirmeliyiz. Çünkü Devletimiz her türlü yatırımları veriyor. Bu yatırımları daha etkin hale getirmekte sizlerin ve bizlerin görevidir. Birlik içerisinde olmalıyız. Dayanışma ve desteğe ihtiyacımız var. Hepimizin ortak noktası memleket meselesidir. İftar programına iştirak eden herkese teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.

Malatya Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, kadın kolları Başkanı Nurcan DİNÇER, MHP İl Başkan yardımcısı Sait Yalçın, Yeşilyurt Muhtarlar dernek başkanı Süleyman Şahbaz, Anadolu Basın Birliği Malatya şube başkanı Zeki Dağ, HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Anadolu Ahi Evran iş adamları genel başkanı Mehmet Gürbüz,  Wenge layf mobilya yönetim kurulu üyeleri Yüksel Duman ve Abdulvahap Karaman, BBP Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dinçer, Taştepe Yardımlaşma dernek Başkanı Fatma Gürbüz, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya şube başkanı Filiz yavuz kurt, ve çok sayıda basın mensupları ve parti yöneticiler katıldılar.

Altunkaya, mübarek ayında tüm İslam ülkelerine ve yine Avrupa’da zulüm gören Müslüman kardeşlerimin ramazan aylarını tebrik ediyorum.  Bu vesileyle bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.