Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Birimler Arası Salon Futbol Turnuvası Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Birimler Arası Salon Futbol Turnuvası Başladı
18.01.2022
149
A+
A-

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİRİMLER ARASI SALON FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından birimler arasındaki kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamak adına düzenlenen Salon Futbol Turnuvası başladı.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve Büyükşehir Belediyesine bağlı birimlerle birlikte şirketlerin katılım sağladığı Salon Futbol Turnuvası, Büyükşehir Belediyesi Muhammed Ali Clay Spor salonunda başladı. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Esenlik Genel Müdürlüğü arasında oynanan maçla başlayan turnuva, 4 grup ve 16 takımdan oluşuyor. Turnuvanın final karşılaşması 7 Şubat tarihinde yapılacak.

Turnuvanın kaynaşma adına önemli olduğunu söyleyen Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Ata Ünlü, “Büyükşehir Belediyemizin kurumlar arası başlattığı Futbol Turnuvası’na bizler de katılarak izledik. Herkesin centilmence mücadelelerine devam etmesini ve hak eden, başarılı olan kazanır diyorum. Kazanan takımı tebrik ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak yıl içerisinde birçok turnuvanın düzenlendiğini ve bu anlamda önemli organizasyonlara imza attıklarını dile getiren Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adem Bedir Ergül, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak birimler arasındaki kaynaşmayı sağlamak adına bir futbol turnuvası düzenledik. Bu turnuvanın kazasız belasız geçmesini diliyor, takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.