DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Gençler Tarafından Yılın Eğitim Kurumu Seçildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Gençler Tarafından Yılın Eğitim Kurumu Seçildi
26.11.2021
205
A+
A-

 

Konfederasyonu GESKON Genel Merkezi tarafından Türkiye’de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Üniversitelerinde 2020/2021 Eğitim ve Öğretim yılı kapsamında üniversite öğrencilerinin katılımıyla yapılan anket ve araştırmalar sonucunda Malatya Turgut Özal Üniversitesi Türkiye ve KKTC’de 2020 yılının en başarılı Üniversitesi Eğitim kurumu seçildi

 

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu GESKON Genel Başkan yardımcısı Av Barış Kerim yapmış olduğu yazılı açıklamasında, “Kuruluşumuz tarafından Türkiye ve KKTC Üniversitelerinde Eğitim gören gençler öğrenciler arasında yapılan anket ve araştırmalar sonucunda Malatya Turgut Özal Üniversitesi yılın en başarılı Üniversitesi Eğitim Kurumu seçilmiştir.” dedi.

 

Av. Barış Kerim, “GESKON yönetim kurulu adına 2020 yılının en başarılı Üniversitesi Eğitim Kurumu seçilen Malatya Turgut Özal Üniversitesi başta sayın Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut hanımefendiyi ve üniversitenin Akademik kadrosunu kutluyoruz.” dedi.

 

GESKON Genel Başkan yardımcısı Av. Barış Kerim, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin gençler tarafından 2020 yılının en başarılı Üniversitesi Eğitim Kurumu seçilmesinde Üniversitenin yıllık eğitim programları kapsamında gençlik ve sportif faaliyetlere kültür ve sanat etkinliklerine çok önem verilmesi çok sayıda sosyal sorumluluk projelerine destek verilmesi gibi faaliyetlerin başlıca etkenler olduğunu bildirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.