Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya’da Son 1 Hafta’da Meydana Gelen Asayiş Bülteni

Malatya’da Son 1 Hafta’da Meydana Gelen Asayiş Bülteni
20.12.2021
180
A+
A-

Malatya’da Son 1 Hafta İçerisinde Çeşitli Suçlardan Aranan 73 Kişi Yakalanırken ,Ayrıca Polis Uyuşturucu Satıcılarına , Hırsızlara ve Kanunlara Uymayan İş Yeri Sahipleri ve Araç Sürücülerine de İşlem Uyguladı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce Vatandaşın Huzuru ve Güvenliği İçin Son Bir Hafta’da Yapılan Polis Uygulamalarında Çeşitli Suçlardan Aranan  73 Kişi Yakalanırken , Pompalı Tüfek, Tabanca, Kurusıkı, Narkotik Hap,  Metamfetamin ve Esrar Ele Geçirilirken Çeşitli Çalıntı Malzeme Kurallara Uymayan İş Yeri ve Araç Sürücülerinede Para Cezaları Kesildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce Yapılan Açıklama Şöyle ; 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce kentimizin var olan huzur ve güvenlik ortamının devamının sağlanması kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Durumundan şüphelenilerek durdurulan şahısların üzerinden toplam 3 adet pompalı tüfek, 1 adet Tabanca, 1 adet kurusıkı, 38 adet narkotik hap, 0.81 gr Metamfetamin ve 5.62 gr Esrar ele geçirilmiştir.

Son bir hafta içerisinde haklarında yakalama emri bulunan 73 kişi yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

Saray Mahallesinde faaliyet gösteren bir işyerinde tombala oynayan 11 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari işlem uygulanmış, işletmeci hakkında adli işlem yapılmış tahkikata başlanılmıştır.

Şehit Hamit Fendoğlu caddesinde meydana gelen alacak verecek konusu ile ilgili Zorla Senet İmzalatma İddiası ile ilgili şüpheli iki şahıs yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

Çavuşoğlu Mahallesinden bir ikametten 1 adet su saati, 4 adet batarya ve 7 adet bakır mutfak eşyası çaldığı tespit edilen şahıs suçüstü yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

Hasan Varol Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın yapılan sorgusunda Malatya Ağır Ceza İlamat masasınca 8 yıl 9 ay kesinleşmiş cezası olduğu anlaşılmış tahkikata başlanmıştır.

Şifa Mahallesinde seyir halinde olan bir aracın tahsisli olmamasına rağmen çakar sisteminin takılı olduğu anlaşılmış, araca trafik yönünden işlem yapılmış, çakar sistemi söktürülmüştür.

Ayrıca Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

Bentbaşı Mahallesinde meydana gelen kesici alet ile kasten yaralama olayının faili yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

Çavuşoğlu Mahallesi durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın üzerinden 2.7 gr Metanfetamin ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Mahallesinde durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçtan 1 adet Tabanca ve 10 adet fişek elde edilmiş tahkikata başlanmıştır.

Yeşilyurt Polis Merkezine gelerek Cocker cinsi köpeğinin kayıp olduğunu bildiren şahsın köpeği Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince bulunarak müştekisine teslim edilmiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.