Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatyalı üniversiteli gençlerden Erdoğan’a ve  Çalık’a ziyaret

Malatyalı üniversiteli gençlerden Erdoğan’a ve  Çalık’a ziyaret
07.02.2019
146
A+
A-

Malatya’daki üniversitelerde eğitim gören yaklaşık 100 öğrenci AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ı TBMM’de ziyaret ettiler.

Malatya Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Ahmet  Bayduz, dernek üyeleri, Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi’nde eğitim gören yaklaşık 100 öğrenci ziyarete katıldı.

Ziyarette Dernek Üyelerinin AK Parti Grup Toplantısına katılımını sağlayan Çalık, misafirler ile tek tek ilgilenerek gençlerle sohbet etti.  Çalık, “AK Parti’nin yapmış olduğu devrim niteliğindeki yatırımları ileriye taşıyacak ve ileride daha güzellerini yapacak olan gençlerimizdir. 2023 ve 2071 hedeflerimizi ortaya koyarken, burada en büyük gücü gençlerimizden alacağız” dedi.

Gruba katılan dernek üyeleri Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdogan’ın Grup konuşmasında attıkları sloganlarla destek oldular.

Çalık, Mecliste ağırladığı Gençlik ve Eğitim Derneği Üyelerini daha sonra Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya getirerek,  Malatya’nın markası, sarı altını kayısıdan hediye ettiler.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Ahmet Bayduz ve üyelerini; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AKParti Gençlik Kolları Genel Başkanı, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile de bir araya getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.