Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MALATYA’NIN AHEGİNİ KORUYARAK YÖNETTİ”

MALATYA’NIN AHEGİNİ KORUYARAK YÖNETTİ”
30.10.2018
107
A+
A-

Vali Kaban’ı Makamında Ağırlayan Başkan Polat:
“MALATYA’NIN AHEGİNİ KORUYARAK YÖNETTİ”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 27 Ekim 2018 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine alınan Ali Kaban’ı makamına kabul etti.
Malatya’daki 16 aylık çalışma döneminde birlikte çalışmaktan onur duyduğunu ifade eden Ali Kaban, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a veda ziyaretinde bulundu.
Başkan Polat: “Malatya Kendisinin Memleketidir”
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat: “16 aylık Malatya Valiliği görevinde kendisiyle birlikte hareket ederek çok güzel projeler hazırladık. Her daim Malatyamızı daha iyi yerlere getirme gayreti içinde olduk. Sayın Valimiz kamu kuruluşlarımız ve yerel yönetimlerimizle, belediye başkanlarımızla uyumlu bir şekilde hareket etti. Bunun sonucunda da hizmet yolunda güzel adımlar attık. Valimize uyumu ve Malatya’ya yapmış olduğu hizmetler ve Malatya’nın ahengini dengeli bir şekilde koruyarak yönetmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte başarılarının devamını diliyorum. Malatya kendisinin memleketidir. Bizler de burada kardeşleri olarak her daim Sayın Valimizin yanında oluruz.” dedi.
Vali Kaban: “Malatya Unutulacak Bir Şehir Değil”
Malatya Valisi Ali Kaban: “Malatya unutulacak bir şehir değil. İlk geldiğim andan itibaren bunu hep hissettim. Tarihi, coğrafyası ve insanının sıcak yapısıyla ciddi manada ülkemizin kaderini etkileyecek şekilde önem arz eden bir vilayetimiz. Sizler çalışma dönemimiz içinde, gerek ilçe belediye başkanı olarak gerekse de şu son dönemde ifa ettiğiniz Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çalışmalarımızda hep destekçi oldunuz. Malatya için ortak bir şeyler yapma hususunda hiçbir zaman ortaklık yapmaktan kaçınmadınız. Bunun için teşekkür ediyorum. Görev sürecimiz içinde bir şeyler yapmaya çalıştık. Bir kısmını tamamladık, bir kısmı eksik kaldı. Bunlar da devam ederek yürütülecek çalışmalar. Tarihten gelen bir değerimiz olan Aslantepe, kültürel dokumuzun nakışı olan kayısının unutulmadan gündemde tutulması gerekiyor. Ben eminim ki bu çalışmalar sürdürülecektir. Bunlar bizim görevimizdir. Görevim süresince gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda değerlerimizi ortaya koymayı bir görev bildim. Özellikle Malatya Vesikası adını verdiğimiz Taşhan Kitabesiyle oradaki anlamını bulan barış içinde birlikte yaşama umdesiyle ilgili hususlarda, bu toprakların yetiştirdiği insanlarla ilgili muhtelif çalışmaları üniversitemiz ile birlikte yapmak suretiyle, bizlerin ciddi manada oluşturduğu müze şehir konsepti içindeki çalışmalara katkı sağlamak üzere bir yerlere gelmiştik. Her şey Malatya içindi. Eminim bu bayrak daha öteye götürülecektir. Şahsınıza ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şahsınıza teşekkürü borç biliyorum bundan sonraki çalışmalarda da başarılar diliyorum. ”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.