Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MASKİ, 3 MAHALLENİN İÇMESUYU ALTYAPISINI YENİLEDİ

MASKİ, 3 MAHALLENİN İÇMESUYU ALTYAPISINI YENİLEDİ
23.09.2018
184
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Muhtelif İlçeler 2. Etap İçmesuyu Yapım İşi kapsamında Akçadağ Çobanuşağı, Bölüklü ve Kepez mahallelerinin toplam 9,5 kilometrelik içmesuyu altyapısını yeniledi.

“Ulaşamadığımız hiçbir mahalle kalmaması için çalışıyoruz”
Malatya genelinde yaptığı altyapı çalışmalarıyla MASKİ Genel Müdürlüğü vatandaşlara daha sağlıklı hizmet ulaştırıyor. Altyapı yenileme çalışmaları kapsamında birçok mahallenin içmesuyu altyapısını yeniliyor. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu: “Muhtelif ilçeler kapsamında Akçadağ İlçesi Cobanuşağı, Bölüklü ve Kepez mahallelerinde 860 bin TL değerinde, toplam 9,5 kilometrelik içmesuyu altyapısı yenileme işini tamamladık. Buralara 4 adet de terfi merkezi yaptık. Diğer bir işimiz olan Muhtelif İlçeler 1. Etap İçmesuyu işi kapsamında Pütürge Gündeğer, Arguvan Çakmak, Hekimhan Dumlu ve Arapgir Düzcebudağı Mahallelerinde yaklaşık 14 kilometrelik içmesuyu çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sağlam ve Modern bir altyapı için Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor.”Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.