DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ MUMCU, BAŞKAN GÜRKAN İLE BİR ARAYA GELDİ

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ MUMCU, BAŞKAN GÜRKAN İLE BİR ARAYA GELDİ
26.07.2018
184
A+
A-

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi. Başkan Gürkan ve Mumcu, Battalgazi ilçesi sınırları içerisinde yapılan altyapı konusunda istişarelerde bulundu.

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MASKİ Genel Müdürlüğüne atanan Ertan bey uzun yıllar belediye tecrübesi olan ve belediye başkanlığında Genel Sekreterlik yapan bir arkadaşımızın MASKİ Genel Müdürlüğü’ne gelmesi ve geçmişte yapmış olduğu tecrübelerin, bilgi birikimlerin MASKİ’ye aktarılması noktasında önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Tabi biz kendilerine daha önce hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmuştuk. Çalışmalarında da şu anda iyi gidiyor. Gördüğümüz kadarıyla bir sıkıntı olmadı. Özellikle bu süreç içerisinde su kaçaklarının asgariye düşürülme noktasında ve yeni su kaynaklarının bulunması, vatandaşların gitmeyen yerlere kapalı sistem suyun gidilmesi ve götürülmesinde büyük gayret ve çaba sarf etmekteler. Bu çabalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Bizlerde zaten çalışmalarımızda ortak koordinasyon içerisinde bilgi, birikimi paylaşımı anlamında, öneri anlamında yapılacak işlerin planlanması noktasında, gerek AYKOME’de olsun, gerek UKAME’de olsun birlikte çalışma temposu içerisinde gayret gösteriyoruz” dedi.
MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu ise, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bizler bugün Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beye hem istişarelerde bulunmak, hemde iadeyi ziyaret amacıyla ekibimizle birlikte Battalgazi Belediyesi’ne geldik. Başkanımız Malatya’da yaklaşık 3 dönemlik bilgi birikim ve tecrübesiyle merkez ilçelerimizden şuanda Battalgazi Belediye başkanlığı görevin ifa ediyor. Nüfusumuzun yüzde 80’ni Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerimizde ikamet ediyor. Bu durumda Battalgazi ilçemiz nüfusumuzun yüzde 40’nı kendi belediye sınırları içerisinde alt yapısı, üst yapısı, sosyal ve kültürel belediyecilikle birlikte Malatya’nın en büyük ilçe belediyemizden bir tanesi ve bizde MASKİ olarak Battalgazi ilçe sınırları içerisinde özellikle başta Çamurlu, üniversitemiz, Bulgurlu doğu bölgemizi kapsayan doğu kolektörü çalışmalarımız devam ediyor. Yine Melekbaba su deposuyla eski Malatya bölgesini yoğun bir şekilde besleyen Karahan ve Alibaba depoları arası yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Battalgazi sınırları içerisinde su ve kanalizasyon anlamında 7 / 24 esaslı çalışan 12 tane ekibimiz söz konusu” diyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.