Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MASKİ, GÜNEY İLÇELERDE 1.9 MİLYON TL’LİK YATIRIMI TAMAMLADI

MASKİ, GÜNEY İLÇELERDE 1.9 MİLYON TL’LİK YATIRIMI TAMAMLADI
02.01.2019
155
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Güney İlçeler İçmesuyu Deposu, Terfi Binası ve Fosseptik Yapım İşi kapsamında 1.9 milyon TL maliyetle 5 adet içmesuyu deposu, 11 adet terfi merkezi ve 9 adet fosseptik yaptı.

Genel Müdür Mumcu: “5 adet içmesuyu deposu, 11 adet terfi merkezi, 9 adet fosseptik yaptık”

2018 yılında Malatya genelinde altyapıya önemli yatırımlar yapan MASKİ, Malatya merkez ilçelerle birlikte 11 ilçede önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Sağlam ve sağlıklı altyapı hedefiyle çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Güney İlçeler İçmesuyu Deposu, Terfi Binası ve Fosseptik Yapım İşi ile ilgili açıklamada bulunan MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Güney İlçeler İçmesuyu Deposu, Terfi Binası ve Fosseptik Yapım İşi kapsamında 1.9 milyon TL maliyetle 5 adet içmesuyu deposu, 11 adet terfi merkezi ve 9 adet fosseptik yaptık. İçmesuyu depolarımızdan 2 adet 50 tonluk Darende Yavuzlar ve Pütürge Tepehan’a, 2 adet 100 tonluk Battalgazi Erenli ve Darende Ilıca’ya, 1 adet 200 tonluk ise Doğanşehir Söğüt’e inşa ettik. 11 adet terfi merkezimizi ise Pütürge, Kale, Doğanşehir, Akçadağ ve Darende’ye yaptık. Yine bu iş kapsamında Akçadağ Aksaray, Pütürge Sahilköy, Darende Başdirek ve Darende Karaoğuz’da 250 kişiye, Akçadağ Aksaray ve Akçadağ Aydınlar’da 500 kişiye, Akçadağ Şıhlar, Darende Ilıca ve Darende Yavuzlar’da ise 1000 kişiye hizmet verecek fosseptik inşa ettik. 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da MASKİ Malatya genelinde altyapı çalışmalarına devam edecek. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.