Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Maski personeli ile beraber

Maski personeli ile beraber
25.05.2018
263
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve kurum personeli “4. Personel Buluşması” programı kapsamında iftar yemeğinde bir araya geldi.

Doç. Dr. Özgür Özdemir: “Allah’ın İzniyle 4 Yıllık Süreçte Çok Güzel Çalışmalar Yaptık”

Ramazanın manevi ikliminde hep beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “ 4. yılımızda 780 kişilik bir aileyle beraberiz ve şehrimize güzel hizmetler gerçekleştiriyoruz. Daha önce defalarca dile getirmiştik; Ne mutlu ki bize Cenabı Allah’ın insanlara bahşetmiş olduğu su nimetinin hizmetini yapan hizmetkarlarız. Allah’ın izniyle bunu 4 yıllık süreçte çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Yeni kurulduğumuz zaman emekleme aşamasındaydık, şu an yürüme, hatta koşma aşamasına geldik. Şükürler olsun ki burada bulunan 780 kişilik bu büyük aile Türkiye’ye emsal olabilecek hizmetler yaptı. Biz başka su kanal idarelerine gidip işleri nasıl yaptıklarını öğrenirken, şu an Türkiye’nin çeşitli yerlerinden su kanal idareleri Malatya’ya gelerek bizlerden işleri nasıl yaptığımız konusunda destek alıyorlar. Elhamdülillah biz ülkemize bu konuda katkıda bulunuyoruz. Dolayısıyla bu konuda emeği geçen bütün arkadaşlarımı yürekten kutluyorum, teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Programda; MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve emekli olan personellere kuruma katkılarından dolayı plaket verildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.